Hotel Transylvania 3 – Monsters Overboard

Hotel Transylvania 3 - Monsters OverboardHotel Transylvania 3 – Monsters Overboard – Vanaf 13 juli 2018 is de videogame Hotel Transylvania 3 – Monsters Overboard verkrijgbaar voor de PlayStation4, Xbox One, Nintendo Switch en PC (via onder andere Steam). Deze game is gebaseerd op de film Hotel Transylvania 3 – Summer Vacation van Sony Pictures Animation’s.

Over Hotel Transylvania 3 – Monsters Overboard

Dracula, Mavis en de bende zijn door een mysterieuze storm aangespoeld op de legendarische Lost Islands. Met behulp van Impa, de schattige crew van kleine wezens, kun jij Drac’s Pack weer bij elkaar brengen. In dit spel moet je jouw Impa team door diverse uitdagende missies loodsen en missende Frankenstein monsters, Murray the mummy en Wayne the werewolf verzamelen. Je kunt hun schrikwekkende vaardigheden gebruiken om te strijden tegen gevaarlijke vijanden. Jet moet geheime schatten verzamelen en de dag goed door komen. Maar haast je: het leven van Dracula’s familie en vrienden staat op het spel!

Trailer Hotel Transylvania 3 – Monsters Overboard

“We zijn blij om Hotel Transylvania 3: Monsters Overboard uit te brengen en denken dat fans het te gek zullen vinden om verder te gaan met het verhaal van Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, die deze week in de bioscopen te zien is”, aldus Terry Malham, CEO van Outright Games.“Met deze nieuwe game duurt de zomerpret het hele jaar.”

Hotel Transylvania 3 - Monsters Overboard

“Als onderdeel van onze lange termijn samenwerking met Outright Games hebben we een geheel nieuw verhaal gecreëerd voor de bekende monsters in HOTEL TRANSYLVANIA 3: MONSTERS OVERBOARD”, aldus Hervé Hoerdt, Vice President of Marketing & Digital bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “Het is onze visie om vermakelijke ervaringen voor elk lid van de familie te creëren en met Hotel Transylvania en Outright Games kunnen wij dit blijven doen voor fans van alle leeftijden.”

Beschikbaarheid Hotel Transylvania 3 – Monsters Overboard

Het spel Hotel Transylvania 3 is vanaf 13 juli verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC (via onder andere Steam).

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...