Special Edition Mario Kart 8

Special Edition Mario Kart 8Nintendo maakt bekend dat op 30 mei, de release datum van Mario Kart 8, er een Special Edition ter ere hiervan wordt uitgebracht. Tegelijk met de game Mario Kart 8 brengt Nintendo de Mario Kart 8 Premium Pack – Special Edition

Mario Kart 8 Premium Pack – Special Edition

Deze special edition van Mario Kart bevat natuurlijk het spel Mario Kart 8. Daarnaast vind je in dit pakket een zwart Wii U Premium systeem met een opslagruimte van maar liefst 32GB, een zwarte Wii U GamePad controller en een sensorbalk. Een ideal pakket voor Mario Kart liefhebbers die nog niet in het bezit van de Wii U zijn.

Over Mario Kart 8

Mario Kart 8 is de nieuwste game uit de bekende Mario Kart serie. In deze game vind je zestien nieuwe circuits en zijn er zestien oude circuits aangepast om opnieuw op te kunnen racen. In Mario Kart 8 vind je nieuwe uitdagingen waardoor het spel spectaculairder wordt dan zijn voorgangers. Dankzij de anti-zwaartekracht functie kun je langs de muren en zelfs op de kop racen. Nieuwe voorwerpen zorgen ervoor dat je je tegenstanders nog mooier van de race baan kunt schieten.

Naast de gangbare personages kun je in Mario Kart 8 ook voor het eerst racen met de belangrijkste onderdanen van Mario’s grote vijand Bowser. Race met één van de zeven Koopalings om het spel te winnen of race gewoon met Mario, Luigi, Donkey Kong, Princess Peach of Yoshi.
Mario Kart 8 kan ook online gespeeld worden met 12 spelers, en races voor vier spelers kunnen op een opgesplitst scherm gespeeld worden.

Release Special Edition Mario Kart 8

Deze special edition van Mario Kart 8 wordt zoals gemeld op 30 mei 2014 uitgebracht. Wees er op tijd bij om teleurstelling te voorkomen en pre-order deze editie zodra het kan.

Special Edition Mario Kart 8

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...