Just Games is 2x genomineerd voor Speelgoed van het Jaar

Speelgoed van het Jaar 2018De Nederlandse spellen-uitgever Just Games is 2x genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Met het educatieve spel Reis door de Ruimte met André Kuipers en het spel Jurassic World is Just Games in twee verschillende categorieën genomineerd voor de Speelgoed van het Jaar 2018 verkiezing. De winnaars van deze verkiezing worden bekend gemaakt op zeven november 2018.

Just Games is 2x genomineerd voor Speelgoed van het Jaar – De genomineerde spellen

Reis door de Ruimte met André Kuipers is genomineerd in de categorie 10 – 11 jaar, terwijl Jurassic World (het coöperatieve spel van de populaire franchise) genomineerd is in de categorie 18+ spellen.

Just Games is  2x genomineerd voor Speelgoed van het JaarHet spel Reis door de Ruimte met André Kuipers (lees hier onze recensie over dit bordspel, gewaardeerd met een 9) is een educatief spel waarbij spelers samen reizen door de ruimte met André Kuipers. Tijdens deze reis ontdekken ze ruimtevaartobjecten en astronomische verschijnselen. Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar.

Jurassic World is nog niet zo lang op de markt en is een coöperatief spel waarbij spelers samen een park met dinosaurussen beheren. Iedere speler heeft vaardigheden die benut moeten worden. Samen bepaal je het succes van het dinosauruspark. Jurassic World is geschikt voor spelers vanaf 12 jaar.

Stemmen op Speelgoed van het Jaar 2018

Vanaf 3 september kan er via de website Speelgoedvan hetJaar.nl gestemd worden op al het genomineerde speelgoed. Vanaf 15 augustus worden op dezelfde website alle genomineerden gepresenteerd.

Just Games is enorm blij met de dubbele nominatie:

“We zijn enorm trots op de nominatie van twee van onze spellen. Deze nominatie is een bekroning op ons werk en we kijken uit naar 7 november, wanneer de Speelgoed van het Jaar verkiezing plaatsvindt’’, aldus Liselotte Richard, productmanager bij Just Games.

Deze nominatie is wat ons (redactie SpeelgoedMagazine.nl) ook niet meer dan terecht. Just Games is al jaren succesvol bezig met het op de markt brengen van goede bordspellen. Van harte gefeliciteerd!

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...