Jurassic World Bordspel

Jurassic World BordspelBouw nu je eigen wereld in het Jurassic World bordspel! Dit gloednieuwe bordspel van Just Games is vanaf nu verkrijgbaar en is gebaseerd op de populaire franchise van Jurassic World. In dit nieuwe spel ben je samen met de andere spelers verantwoordelijk voor de bouw van een eigen dinosaurus pretpark. Ben jij er klaar voor?

Over Jurassic World Bordspel

In het Jurassic World Bordspel bouw je samen met je medespelers een eigen dinosaurus pretpark. Je graaft samen botten op, jullie klonen DNA, regelen de financiering van het park en bouwen de hokken voor de dino’s. Net zoals in de films kunnen de dinosaurussen ook in dit spel ontsnappen wat levensgevaarlijke situaties kan opleveren en je park voorgoed zal doen sluiten.

Jurassic World BordspelIedereen moet een rol krijgen in het spel. Samen spreek je af wie verantwoordelijk is voor de opgraving van de botten van de dino’s, welke speler het DNA moet klonen om de dinosauriërs te creëren, wie de hokken gaat bouwen en de financiering in orde maakt. Iedere speler heeft dus zijn eigen expertise, maar vergeet niet dat slim samenwerking voor succes zorgt.

Dobbelen, speelkaarten gebruiken, samen slim spelen en een beetje geluk zorgen er samen voor dat je een groot park met dinosaurussen kunt opbouwen en beheren. Let wel op: dinosaurussen kunnen ontsnappen! Is jullie pretpark hier tegen bestand?

Dit bordspel van Just Games maakt gebruik van de officiële Jurassic World films licentie. De echte Jurassic World fan kan nu dus thuis een complete Jurassic World ervaring beleven!
Wist je dat Jurassic World 2 nu ook in de bioscoop draait?

Het Jurassic World bordspel is geschikt voor spelers vanaf 12 jaar en kan met twee tot zes spelers gespeeld worden. Gemiddeld duurt een potje zo’n zestig minuten. De adviesverkoopprijs van dit spel is €39,99. Just Games is bekend van onder andere de volgende bordspelen: Wie is de mol? Tour de France, Reis door de Ruimte met Andre Kuipers, De slimste mens en Expeditie Robinson.

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...