Pokémon spellen voor Nintendo Switch

Pokémon spellen voor Nintendo SwitchPokémon fans opgelet! Vanaf november zijn er nieuwe Pokémon spellen voor Nintendo Switch verkrijgbaar: Pokémon: Let’s Go, Pikachu en Pokémon: Let’s Go, Eevee! Vanaf nu is het gratis spel Pokémon Quest al verkrijgbaar.

Nieuwe Pokémon spellen voor Nintendo Switch

Tijdens een speciale Pokémon persconferentie hebben Nintendo en The Pokémon Company International de nieuwe Pokémon spellen voor Nintendo Switch bekend gemaakt. Hiermee breidt Pokémon haar serie videogames verder uit.

Met de spellen Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! stuurt Pokémon haar fans op een nieuw avontuur in een vertrouwde setting. Beide spellen zijn gebaseerd op Pokémon Yellow, dat in 1998 in Japan werd uitgebracht voor de destijds populaire Nintendo Game Boy.

De gameplay in de nieuwe spellen imponeert, doordat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de unieke mogelijkheden van de Nintendo Switch: door bijvoorbeeld met de Joy-Con controller te zwaaien, kun je Poké Balls gooien om Pokémon te vangen.

“Door de lancering van Pokémon GO in 2016 en het wereldwijde sensationele succes ervan zijn miljoenen nieuwe spelers in aanraking gekomen met de wereld van Pokémon”, aldus Junichi Masuda, directeur bij GAME FREAK inc., de ontwikkelaar van de Pokémon spellen. “Voor velen was Pokémon GO de eerste ervaring met het merk Pokémon. Daarom hebben we deze twee nieuwe spellen ontwikkeld als toegankelijk startpunt voor onze basisserie RPG-spellen. Tegelijkertijd kunnen onze fans van het allereerste uur Pokémon op een nieuwe manier spelen.”

Pokémon: Let's Go, EeveePokémon: Let's Go, Pikachu!

Verkrijgbaarheid nieuwe Pokémon spellen voor Nintendo Switch

De nieuwe Pokémon spellen worden op 16 november 2018 exclusief voor de Nintendo Switch gelanceerd en zullen vanaf dan verkrijgbaar zijn bij de bekende game- en speelgoedwinkels, zowel online als offline.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! met Eevee worden op 16 november 2018 exclusief voor Nintendo Switch gelanceerd. De Poké Ball Plus zal vanaf dezelfde datum verkrijgbaar zijn bij de deelnemende verkooppunten.

Bekijk de trailer:

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...