PLAYMOBIL TV serie Super 4

PLAYMOBIL TV serie Super 4De PLAYMOBIL figuren bestaan al veertig jaar en hebben al menig avontuur meegemaakt in de fantasie van vele kinderen. Vanaf nu zullen diverse PLAYMOBIL figuren ook avonturen beleven in de PLAYMOBIL TV serie Super 4. In Super 4 komen vier hoofdrolspelers tot leven in de wondere PLAYMOBIL wereld van ridders, feeën, piraten en City Action.

Over PLAYMOBIL TV serie Super 4

De vier hoofdrolspelers in deze animatie serie zijn Alex de Ridder, Ruby de Piraat, Gene de Agent en Twinkle de Elf. Zij maken diverse spannende avonturen mee op verschillende PLAYMOBIL eilanden. Alle karakters en werelden in de PLAYMOBIL TV serie Super 4 zijn gebaseerd op het speelgoed van PLAYMOBIL.

Leen van Reeth, Consumer Marketing Manager Benelux, vindt het fantastisch om de PLAYMOBIL figuren tot leven te zien komen op het scherm en hun avonturen in geanimeerde vorm te kunnen volgen. PLAYMOBIL is erg blij dat de serie Super 4 iedere schooldag bij RTL Telekids wordt uitgezonden.

PLAYMOBIL TV serie Super 4 group
De PLAYMOBIL TV serie Super 4 is iedere werkdag om 08.00u te zien bij RTL Telekids.

Over PLAYMOBIL

PLAYMOBIL speelgoed bestaat sinds 1974 en is bedoeld om kinderen te inspireren hun eigen avonturen te creëren en daarbij hun fantasie de vrije loop te laten. Een speelfiguur van PLAYMOBIL is ongeveer 7,5cm groot waarvan de ledematen kunnen bewegen. De handen hebben een grijpfunctie zodat bijpassende accessoires vastgehouden kunnen worden en het hoofd kan bewegen. PLAYMOBIL heeft diverse speelsets in diverse werelden zoals de wereld van feeën, ridders, piraten en de stad. PLAYMOBIL speelgoed stimuleert de ontwikkeling van de fantasie, het verbeteren van de oog-handcoördinatie en draagt bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

Meer informatie over PLAYMOBIL vind je hier bij SpeelgoedMagazine.nl:

PLAYMOBIL bestaat 40 jaar
PLAYMOBIL wint awards
Recensie PLAYMOBIL Praalschip van de Feeënkoningin

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 1.5]

Dit vind je misschien ook leuk...