The LEGO Movie Video Game voor iPhone

The LEGO Movie Video Game voor iPhoneThe LEGO Movie Video Game voor iPhone, iPad en iPod touch apparaten is vanaf nu beschikbaar voor download in de App Store van Apple. Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group hebben dit gezamenlijk aangekondigd. Deze game kost in de App Store €4,99.

Over The LEGO Movie Video Game voor iPhone

In The LEGO Movie Video Game voor iPhone, iPad en iPod Touch devices volgt het spel Emmet, een normale en brave burger die onopzettelijk wordt gezien als de sleutel tot het redden van de wereld. In dit spel moet je Emmet begeleiden wanneer hij wordt aangetrokken door een gemeenschap van vreemdelingen, in een meeslepende zoektocht om de slecht gezinde vijand te stoppen. Op deze reis is de onschuldige Emmet totaal niet voorbereid, met hilariteit tot gevolg.

In deze game vind je meer dan negentig personages uit de film, waaronder Batman, Superman, de Green Ninja en Gandalf. Je komt ze tegen in een reis door een fabelachtige wereld in vijfenveertig enerverende levels.

Je kunt als speler gebruik maken van twee verschillende controle mechanismen: Classic en Touch Screen, waardoor je LEGO instructiepagina’s kunt verzamelen en gebruiken om zo nieuwe paden te ontwikkelen en de krachten van meester-bouwers te gebruiken om bijzondere virtuele LEGO creaties te bouwen. In deze game is de iconische animatiestijl gebruikt, evenals in de gelijknamige film, om de bewegingen van de daadwerkelijke LEGO speelsets te simuleren.

TT Games

The LEGO Movie Video Game is ontwikkeld door TT Games voor iPhone, iPad en iPod Touch apparaten. TT Games is bekend van eerdere LEGO games zoals LEGO Star Wars, LEGO Indiana Jones, LEGO Batman en LEGO Harry Potter.

Een trailer van The LEGO Movie Video Game voor iPhone en andere iOS apparaten zie je hier:

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...