Recensie Playmobil Praalschip van de Feeënkoningin

Naam:

Playmobil Praalschip van de Feeënkoningin

Producent: Playmobil
Adviesprijs: €29.99
Leeftijdcategorie: 4-10 jaar
Verkooptekst fabrikant: met prachtige juwelenhanger bezet met rode, hartvormige strass-steentjes
Klopt dit? De verkooptekst van de fabrikant is wat summier, maar inderdaad… dit praalschip van de feeënkoningin heeft een prachtige juwelenhanger

Recensie Playmobil Praalschip van de Feeënkoningin:

Playmobiel Fairies Praalschip van de Koningin

Playmobiel Fairies Praalschip van de Koningin

Playmobil heeft een aantal nieuwe collecties ontwikkeld met een hoop nieuwe producten. Het Praalschip van de Feeënkoningin komt uit de ‘Fairies’ collectie welke bij meisjes goed in de smaak zal vallen. In deze collectie vind je speelgoed met feeën, eenhoorns en alles wat hierbij hoort: een toverstaf, paarden, dieren, een harp en allerlei kleine accessoires wat het geheel afmaakt.

Het Playmobil Praalschip van de Feeënkoningin is voorzien van twee ‘glow in the dark’ bloemenlampen. Hou ze 1 minuut in het licht voordat je ze in het donker houdt en ze lichten op in het duister. Jonge kinderen vinden dit erg wonderlijk en kunnen er nauwelijks genoeg van krijgen.

Naast 2 feeën krijg je er ook een uil, een pauw en enkele bloemen bij. Het praalschip kan echt drijven en eventueel uitgebreid worden met een onderwatermotor zodat het uit zichzelf kan varen. De onderwatermotor (Playmobil RC Motor, artikelnummer 7350) heeft een adviesprijs van €6.99 en werkt op één 1.5V Penlite batterij (AA).

Voordat je kind met het schip kan spelen moet het in elkaar gezet worden omdat het als een bouwpakket in de doos zit. De bouwinstructies die meegeleverd worden zijn duidelijk en overzichtelijk. Helaas klik je de mooie boog aan het eind van het schip vrij moeilijk vast, maar wanneer het dan eindelijk na goed door duwen vast zit, zit het ook echt vast. En dat is belangrijk bij kleine kinderen. Eigenlijk is dat het enige minpuntje van dit prachtige stuk speelgoed:

Het klikprobleem bij Playmobil

Het advies is dat speelgoed geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar, maar kinderen vanaf 3½ jaar met een vlotte ontwikkeling kunnen hier ook al goed mee spelen. Let op dat ze de kleine onderdelen niet in hun mond stoppen.

Kinderen met een rijke fantasie kunnen hele middagen ongestoord en met veel plezier spelen met het Playmobil Praalschip van de Feeënkoningin.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 1]

Dit vind je misschien ook leuk...