Recensie Lamaze Octotunes

Naam:

Lamaze Octotunes

Producent: Tomy
Adviesprijs: € 29.99
Leeftijdcategorie: 0-2 jaar

Verkooptekst fabrikant: Uw baby zal veel plezier hebben met het maken van vrolijke muziek met het zachte speelgoed van Octotunes! Dit educatieve speelgoed helpt met het ontwikkelen van de motorische vaardigheden van de baby en leert de baby te fantasierijk te spelen en helpt de hand-oog coördinatie te verbeteren. Felle contrasterende kleuren, patronen en verschillende texturen stimuleren de baby. Deze geweldige opties helpen de baby spelenderwijs te leren en zich te ontwikkelen.

Klopt dit? Ja, dit klopt.

Recensie Lamaze Octotunes:

Lamaze_Octotunes

Lamaze Octotunes

Deze prachtige en kleurrijke octopus is absoluut een aanrader om in huis te hebben voor de allerkleinsten. Elke poot van deze octopus geeft geluid wanneer je erin knijpt (iedere poot geeft een andere toonhoogte). De Octotune heeft 8 verschillende poten en tonen.

De poten van de octopus zijn wel vrij stug, wat betekend dat baby’s er zelf geen geluid uit kunnen krijgen wanneer ze erin knijpen. Wanneer ze iets ouder zijn (1+) kunnen ze er iets gemakkelijker geluid uit krijgen. Dit is verder geen probleem omdat het leuk is zelf het geluid te maken en daarna de reactie van het kind te zien. Kinderen vinden het erg vermakelijk dat er geluid uit zo’n leuk en kleurrijk beest komt. Dit speelgoed is gemaakt van stof / polyester en voelt heerlijk zacht aan.

De Octotune ruikt een beetje naar vanille, de één vind dit een aangename geur, de ander vindt het vreselijk. Zelf vind ik het geen onaangename geur en ook kinderen vinden deze zoete geur meestal niet vervelend.

De Lamaze Octotune is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar en blijft leuk tot ongeveer 3 jaar. De Octotune heeft de volgende afmetingen: 34 cm x 25 cm x 25 cm.

Kortom, de Lamaze Octotune is een goed stuk speelgoed waar jonge baby’s en ouders veel plezier van kunnen hebben.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl:  9/10

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 4]

Dit vind je misschien ook leuk...