Recensie Rubik’s Stackable Cubes

Naam: Rubik’s Stackable Cubes
Producent: Koninklijke Jumbo
Adviesverkoopprijs: €9,99
Leeftijdscategorie: 6M+

Verkooptekst fabrikant: Een moderne variant van het klassieke educatieve speelgoed, met vrolijk gekleurde kubussen met unieke stabiliteitsblokjes. Draai de kubussen om kleuren bij elkaar te zoeken en patronen en bewegingen te ontdekken.
Klopt dit? Zeer goed voor de motorische ontwikkeling.

Recensie Rubik’s Stackable Cubes

Recensie Rubik's Stackable CubesGeïnspireerd op de Rubik’s Cube is deze creatie van Rubik’s prachtig speelgoed voor de allerkleinsten. De zes kubussen lijken op grote vlakken van de originele Rubik’s Cube. Leuk om je kleintje nu al enthousiast voor deze kubus te maken!

Over Rubik’s Stackable Cubes

Recensie Rubik's Stackable CubesDe Rubik’s Stackable Cubes zijn zes kubussen met de herkenbare kleuren van de Rubik’s Cube. Deze kubussen kun je op elkaar stapelen waarna ze stevig op elkaar staan. Nu kunnen de kubussen gedraaid worden om de kleuren bij elkaar te krijgen, net zoals bij een Rubik’s Cube… maar dan wat makkelijker. De kubussen passen in elkaar zodat ze niet veel ruimte innemen in de speelgoedkist.

Conclusie recensie Rubik’s Stackable Cubes

De kubussen staan stevig op elkaar en zijn gemaakt van plastic waardoor ze tegen een stootje kunnen. Het principe dat je na het stapelen de kubussen kunt draaien om de kleuren te sorteren maakt dit speelgoed educatief. Zoek samen met je kinderen de kleuren bij elkaar en de vaardigheid tot het onderscheiden van de kleuren wordt gestimuleerd. Naar mate je kind ouder wordt zal het leren van de kleuren spelenderwijs steeds makkelijker gaan. Het stapelen van de kubussen is goed voor de ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de motorische ontwikkeling.

Een kind van zes maanden zal zelf nog niet de kleuren kunnen onderscheiden, maar door samen met je kind de kleuren bij elkaar te zoeken leer jij je kind langzaamaan de kleuren te (her)kennen. De Rubik’s Stackable Cubes dragen dus bij aan de ontwikkeling van je kind en geeft je quality time met je kind. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie Rubik’s Stackable Cubes met een verdiende negen.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 4.7]

Dit vind je misschien ook leuk...