Recensie Fien & Teun 4 Puzzels

Naam: Fien & Teun 4 Puzzels
Producent: Ontworpen door lief! Lifestyle en geproduceerd door Just Formats
Adviesprijs: €9,95
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: Vier Fien & Teun Puzzels in één doos met prachtige platen van de Fien en Teun Boerderij.
Klopt dit? Ja, er zitten in de doos Fien & Teun 4 Puzzels vier puzzels met prachtige platen van Fien & Teun!

Recensie Fien & Teun 4 Puzzels

Recensie Fien & Teun 4 PuzzelsPuzzelen is goed voor de ontwikkeling van een jong kind. Kinderen leren door te puzzelen om goed waar te nemen, te ordenen, te sorteren, problemen op te lossen, verbeteren het ruimtelijk inzicht en de concentratie. Hoe leuk is het dan voor een kind om dit alles te leren met puzzels waarop zijn of haar favorieten helden zijn afgebeeld?

Over Fien & Teun 4 Puzzels

Fien & Teun zijn bekend van de gelijknamige en populaire televisie serie die te zien is bij RTL Telekids. In deze tv-serie kun je zien hoe Fien & Teun steeds weer de leukste avonturen op en rond de boerderij beleven samen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Meneer Beer, de kippen en de koeien.

Recensie Fien & Teun 4 PuzzelsIn deze doos vind je vier puzzels met ieder een andere moeilijkheidsgraad. De meest eenvoudige puzzel bestaat uit twaalf stukjes. De volgende puzzel is iets moeilijker en bevat zestien stukjes. De derde puzzel is nog wat lastiger, doordat deze uit twintig stukjes bestaat. Heb je deze drie puzzels met succes in elkaar gepuzzeld? Dan wacht de vierde puzzel! De moeilijkste puzzel uit deze puzzel-set bestaat uit vierentwintig stukjes.

Alle vier de puzzels bevatten een plaatje van de omgeving waar Fien & Teun dagelijks hun avonturen meemaken.

Conclusie recensie Fien & Teun 4 Puzzels

Een puzzel is een puzzel en verkrijgbaar in vele uitvoeringen met weinig of juist heel veel stukjes en met verschillende plaatjes. De Fien & Teun 4 Puzzels zijn puzzels bedoeld voor puzzelende kinderen vanaf vier jaar. Iedere puzzel heeft een andere moeilijkheidsgraad en bevat een prachtig plaatje van Fien & Teun.

De puzzelstukjes, gemaakt van stevig karton, zitten een handige opbergdoos met een plastic handvat zodat het als koffertje te dragen is. De aandacht die geschonken is aan het ontwerp van deze doos, het gebruik van de materialen en de plaatjes van Fien & Teun op deze puzzels maken deze puzzel-set erg leuk voor de Fien & Teun fans. De recensie Fien & Teun 4 Puzzels wordt dan ook gewaardeerd met een verdiende negen.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Dit vind je misschien ook leuk...