Lasergamespel Recoil van Goliath

Goliath LogoHet spectaculaire lasergamespel Recoil van Goliath wordt deze zomer gelanceerd. Met Recoil van Goliath maak je van straat een lasergame-arena! De verwachting is dat dit spel eind juni verkrijgbaar is bij de verschillende speelgoedwinkels en webshops.

Over het Lasergamespel Recoil van Goliath

Met het lasergamespel Recoil van Goliath kunnen maar liefst zestien spelers het tegen elkaar op nemen in verschillende missies in een geavanceerd lasergamespel. Met de startserset met de WiFi-Hub en 2 RK-45 Spitfires kun je als speler direct aan de slag. Ook kun je het lasergamespel Recoil spelen met verschillende wapens en accessoires. Iedere speler kan in zijn wapen een smartphone steken waarop de app van het spel is geïnstalleerd. Maak verbinding met de WiFi-Hub waarop tot wel zestien personen tegelijk aangemeld kunnen worden in een omtrek van 150 meter en het spel kan beginnen. Dankzij het ingebouwde netwerk van de WiFi-Hub wordt er geen mobiel dataverbruik geregistreerd.

Middels de app kan de game worden gestart en dankzij GPS en Bluetooth kan iedere speler zien waar de tegenstanders zich bevinden. Alle informatie wordt op het scherm van je telefoon gedeeld, waaronder je ‘levensbalk’, het aantal kogels waar je over beschikt en andere details die je nodig hebt om te kunnen winnen.

Lasergamespel Recoil van Goliath

Alle beschikbare wapens hebben force-feedback, wat betekent dat je de terugslag bij het schieten voelt. Sluit je een headset aan op je telefoon, dan laat het positionele 3D-geluid precies horen waar het vijandelijke vuur vandaan komt én kun je met je team communiceren!

Er zijn verschillende spel-varianten te spelen, zoals team-deathmatch, free for all en search & destroy.

Naast de starterset kun ook wapens los kopen: de RK-45 Spitfire, de iets grotere SR-12 Rogue en de Frag Grenade. De Frag Grenade kun je gooien waarmee je jouw jouw tegenstanders in een bepaalde omgeving kunt opblazen.

De adviesverkoopprijs is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...