Professor Layton vs Phoenix Wright – Ace Attorney

Professor Layton vs Phoenix Wright – Ace AttorneyNintendo kondigt aan dat het op 28 maart een nieuw spel zal uitbrengen van Professor Layton speciaal voor de Nintendo 3DS: Professor Layton vs Phoenix Wright – Ace Attorney.

Professor Layton vs Phoenix Wright – Ace Attorney

Dit nieuwe deel van Professor Layton (Professor Layton vs Phoenis Wright – Ace Attorney) bevat een episch avontuur waarin de bekende professor uit London afreist naar de mysterieuze stad genaamd Labyrinthia waar magie, hekserij, mysteries en tegenstrijdigheden tot de orde van de dag behoren.

Zoals je gewend bent van Professor Layton moet je ook in dit deel weer verschillende brein teasende puzzels oplossen om verder te komen in het spel. De puzzels kun je met logisch denkwerk oplossen, maar let op: soms is een oplossing zo simpel dat het erg moeilijk is om erachter te komen. Zorg ervoor dat je creatief na blijft denken en ook zo nu en dan out of the box denkt.
Tijdens het spel moet je Picarats verzamelen: des te meer Picarats je in je bezit hebt, des te meer extra content er beschikbaar komt in het spel. Tussen de puzzels door wordt het verhaal van dit spel verteld met geanimeerde filmpjes met spraak.

Wanneer je Professor Layton vs Phoenix Wrigth – Ace Attorney hebt uitgespeeld krijg je de mogelijkheid om extra content gratis vrij te spelen. Hierdoor kun je 12 extra nieuwe afleveringen met meer dan zestig illustraties krijgen. Om dit te kunnen krijgen dien je wel een internetverbinding tot je beschikking te hebben en de content te kunnen downloaden.

De versie van dit nieuwe Professor Layton spel die in Nederland verkrijgbaar is bevat zes talen: Nederlands, Engels, Fans, Spaans, Italiaans en Duits. Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney is vanaf 28 maart te koop en geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar volgens de PEGI classificatie (Europese leeftijdsclassificatie voor videogames ondersteunt door alle grote game developers en fabrikanten). Dit spel van Professor Layton is een spel voor één speler en wordt uitgegeven door Nintendo.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...