ESL Benelux Championship 2016

ESL Benelux Championship 2016Het ESL Benelux Championship 2016 zal in de komende dagen beslist worden in de Amsterdam Arena. Op zeven en acht juli vinden de finales plaats van dit evenement. Radio 538 DJ Daniel Lippens en Twitch streamer Marcella ‘Nysira’ de Bie zullen de finales van het ESL Benelux kampioenschap presenteren.

Over ESL Benelux Championship 2016

Op donderdag zeven juli wordt er begonnen met de finale van Counter-Strike: Global Offensive. Daniel Lippens zal deze finale presenteren. Daniel Lippens is bekend van Radio 538, De Avondploeg. Als fanatieke gamer is hij de aangewezen persoon om deze finale te presenteren.

Op vrijdag acht juli zal Daniel Lippens de finale van League of Legends presenteren. De finale van Hearthstone wordt gepresenteerd door Marcella ‘Nysira’ de Bie, bekend van streams op Twitch en het presenteren van verschillende grote evenementen zoals Heroes of the Storm en de interviews op de rode loper tijdens de BAFTA Games Awards in London.

Naast de finales van Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends en Hearthstone, zijn er nog meer competities te volgen tijdens de dagen van het ESL Benelux Championship 2016 in de Amsterdam Arena. Volg tijdens dit fantastische game evenement ook de competities van Mortal Kombat X, Street Fighter V, FIFA 16 en Super Smash Bros.

ESL Benelux Championship 2016

Het ESL Benelux Championship 2016 wordt gesponsord door Media Markt en NEEDforSEAT®.

Tickets om het ESL Benelux Championship 2016 evenement live mee te maken zijn verkrijgbaar via Tickethour Nederland.

Wil je meer weten over het ESL Benelux Championship 2016? Lees dan ons eerdere bericht over de Pro Competitie ESL Benelux Championship.

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...