Rise of the Tomb Raider voor PC

Rise of the Tomb Raider voor PCVanaf 29 januari is Rise of the Tomb Raider voor PC en Steam verkrijgbaar. Dit epische avontuur werd eerder al zeer succesvol uitgebracht voor de Xbox 360 en Xbox One en ontving al vele awards. Ben jij klaar om Lara Croft te helpen in dit filmische en epische actie-avontuur?

Over Rise of the Tomb Raider voor PC

Rise of the Tomb Raider is het vervolg op Tomb Raider. In dit nieuwe avontuur wilt Lara Croft het onderzoek van haar vader afmaken en tegelijkertijd zijn naam zuiveren. Wanneer ze een eeuwenoud mysterie ontrafelt, gaat ze op zoek naar het geheim van de onsterfelijkheid op de meest afgelegen plekken ter wereld. In het verraderlijke Syberië moet Lara slim zijn, gebruik maken van haar beste survival skills en tegelijkertijd samenwerken met nieuwe bondgenoten om uiteindelijk haar lot als Tomb Raider onder ogen te zien.

Rise of the Tomb Raider voor PC en Steam zit bomvol geweldige actiemomenten en schitterende beelden. Je komt in dit spel ontzagwekkende en dodelijke graftomben tegen waarin je een wereld vol geheimen moet verkennen met puzzels en mysterieuze teksten. Je reist door een vijandige wereld waarin je het moet opnemen tegen wilde beesten. Gebruik de omgeving door te klimmen in bomen en onder water te duiken om zo je vijanden te verrassen.

Rise of the Tomb Raider – Wist je dat?

– Wist je dat Lara Croft, de Koningin van de hedendaagse videogame industrie, in 1996 het licht zag?
– En Lara Croft al miljoenen spelers wist te veroveren in de klassieke adventure game Tomb Raider?
– Wereldwijd zijn er van de verschillende games in deze serie meer dan dertig miljoen exemplaren verkocht!
– Er zijn zelfs twee films over Tomb Raider en Lara Croft gemaakt.
– Rise of the Tomb Raider voor PC wordt uitgebracht als digitale en zal ook als fysiek exemplaar in de winkels verkrijgbaar zijn.
– De digitale deluxe versie van Rise of the Tomb Raider voor PC bevat een Season Pass voor bijna alle huidige en toekomstige DLC!
– De Collector’s Edition bevat de Digital Deluxe versie, een dertig centimeter groot beeldje van Lara Croft, replica’s van Lara’s dagboek en jadeketting en een steekbook.
– De PEGI rating voor deze game is 18 jaar.

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...