Nieuwe sets van Beados

Nieuwe sets van Beados Vanaf februari zijn er nieuwe sets van Beados verkrijgbaar, waarmee je jouw wereld laat stralen! De huidige Beados collectie wordt uitgebreid met nieuwe glittersets en glitter varianten van bestaande Beados sets. De Starterset krijgt bijvoorbeeld een sprankelende versie en er komen nieuwe glittersets uit zoals de activiteiten set Prinsessenkasteel. Met de magische kraaltjes van Beados maak je de mooiste creaties.

Over de nieuwe sets van Beados

De kralen van Beados kleven aan elkaar met water, waardoor je in een handomdraai de meest kleurrijke en sprankelende creaties maakt. Dit voorjaar brengt Big On Toy Innovation (BOTI) een glitterversie van de starterset, drie nieuwe thema navulsets en een activiteiten set uit.

Glitter Starterset
Nieuwe sets van Beados Glitter StartersetMet de nieuwe starterset van Beados kun je direct beginnen. Deze starterset bevat honderden glitterkralen, een pen voor verwisselbare kleurencapsules, een waterspray, zes ontwerpen en houders om je creatieve ontwerpen in te zetten. De adviesverkoopprijs van de Beados Glitter Starterset is €14,99.

Glitter Activiteitenset
Nieuwe sets van Beados Glitter Activiteitenset PrinsessenkasteelDeze Glitter Activiteitenset (Prinsessenkasteel) bevat 600 glinsterende beados kralen, twee werkbladen, een waterspray, een handige pen, een kralenbakje, houders en acht Koninklijke sjablonen voor een vorstelijke Beados ervaring. Met deze activiteitenset van Beados kun je een kroontje, een prinses of iets uit je eigen fantasie maken.
De adviesverkoopprijs van deze set is €19,99.

Glitter Thema Navulset
Nieuwe sets van Beados Glitter Thema NavulsetMet de Glitter Thema Navulset van Beados kun jij je Beados wereld groter maken. Zo kun je een paard maken met de ‘Ponystallen’ set of een hippe camper met de ‘Uit kamperen’ set. De ‘Koninklijke kinderkamer’ set laat je een complete kinderkamer maken die niet misstaat in een heus paleis. Iedere navulset bevat zes thema gerelateerde onderwerpen. Met het bijpassende achtergrondje en speelvlak is je themawereld compleet! De Glitter Thema Navulsets hebben een adviesverkoopprijs van €9,99.

Wat is Beados?

Met de producten van beados kunnen jonge kinderen geheel zelfstandig op een veilige manier de mooiste creaties maken door kraaltjes middels water aan elkaar te plakken. Een leuke manier om kleuren en patronen te herkennen en zelf te vormen. Spelenderwijs ontwikkeld Beados de fijne motorische vaardigheden en het driedimensionale denken bij jonge kinderen.

Dit vind je misschien ook leuk...