Air Storm van Zing Air

Air Storm van Zing AirBig On Toy Innovation (BOTI) brengt dit voorjaar (eind februari, begin maart) een nieuwe serie uit van het succesvolle merk Zing Air. Deze nieuwe collectie gaat Air Storm heten en bevat vernieuwende pijlen en bogen. Met de collectie Air Storm van Zing Air kun je enorm ver schieten terwijl de pijlen licht geven!

Over Air Storm van Zing Air

De producten uit de Air Storm collectie zijn reeds bestaande producten die verschillende productinnovaties hebben ondergaan met als bijzonder en uniek kenmerk dat alle pijlen licht geven en sommige ook geluid maken. Doordat de bogen en pijlen uit de Air Storm collectie van goede kwaliteit zijn en zeer sterk, kan er zorgeloos mee gespeeld worden.

FireTek Rocketz

Fire tek rocketzDeze boog is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar en is de nieuwste innovatie op het gebied van vliegtechnieken. De Rip-Zip Launcher lanceert de lichtgevende pijlen tot een afstand van 75 meter. Wie kan het verst schieten?
De adviesverkoopprijs van de FireTek Rocketz is €14,99.

FireTek Bow

Firetek bowDe FireTek Bow is een boog gemaakt van Foam en is uitgerust met drie Zonic Whistling Arrows. Deze lichtgevende pijlen beginnen te fluiten wanneer je schiet. Met deze boog kun je de pijlen tot 44 meter ver schieten. Deze boog is verkrijgbaar in groen en rood. Geschikt voor kinderen vanaf acht jaar.
De adviesverkoopprijs van de FireTek Bow is €34,99.

ZanoBow

Zano BowDe ZanoBow is een boog (geschikt voor kinderen vanaf vier jaar) die binnen gebruikt kan worden. Deze boog wordt geleverd met twee pijltjes met zuignappen en een doelwit. Met de ZanoBow kun je de pijlen tot negen meter ver schieten. De meegeleverde pijltjes plakken op vrijwel iedere vlakke ondergrond.
De adviesverkoopprijs van de ZanoBow is €12,99.

Wanneer al je vrienden in het bezit zijn van een boog uit de nieuwe collectie Air Storm van Zing Air kun je de strijd met elkaar aan gaan. Wie schiet het verst? Wie schiet het meest nauwkeurig en wie wordt de ultieme Air Storm kampioen?

Dit vind je misschien ook leuk...