Recensie Rabbids Invasion The Interactive TV Show

Naam: Rabbids Invasion The Interactive TV Show (PS4)
Producent: Ubisoft
Adviesprijs: €39,99
Leeftijdscategorie: 7+

Verkooptekst fabrikant: Stap in de knotsgekke wereld van Rabbids Invasion The Interactive TV Show,
Klopt dit? Inderdaad, je maakt deel uit van je favoriete serie en speelt leuke spelletjes.

Recensie Rabbids Invasion The Interactive TV Show

Recensie Rabbids Invasion The Interactive TV ShowDe Raving Rabbids zijn al langer bekend en doken voor het eerst op in 2006 toen er werd gewerkt aan de game Rayman 4. De ontwerpers hadden zoveel lol met deze net bedachte konijnen dat de game niet Rayman 4 maar Rayman Raving Rabbids werd genoemd. Vanaf dat moment groeide de populariteit van de Raving Rabids enorm snel en kwamen er nieuwe games en zelfs een eigen tv-serie op Nickelodeon. Nu is het zover dat er een interactieve tv-serie is van de Raving Rabbids, speciaal ontwikkeld voor de Xbox One en de PlayStation 4. Deze recensie gaat over de PlayStation 4 versie.

Over Rabbids Invasion The Interactive TV Show

Om Rabbids Invasion The Interactive TV Show te spelen op de PlayStation 4 heb je een PlayStation Camera nodig. Zonder deze camera kun je het spel niet opstarten. Dankzij deze camera kun je meespelen met de afleveringen en kun je anderen uitdagen met diverse leuke opdrachten in de multiplayer modus. Via de multiplayer modus kun je Rabbids Invasion The Interactive TV Show in totaal met vier spelers spelen.

Recensie Rabbids Invasion The Interactive TV ShowEr zijn in totaal twintig Rabbids Invasion afleveringen. Bekijk deze afleveringen en je beleefd de TV serie van de Rabbids op een interactieve manier, omdat je actief deel uit kun maken van de afleveringen als kijker of acteur door de PlayStation Camera. Hierdoor kun je naar spullen wijzen, gekke bewegingen maken, schilderen, schreeuwen en meer.

Heb je zin om een spelletje te spelen? Er zijn vierhonderd spelletjes te vinden op de disc van Rabbids Invasion The Interactive TV Show. Je kunt spellen spelen waarbij je moet bewegen, hard moet gillen of heel snel moet tekenen. Ook deze spellen maken gebruik van de bewegings- en stemherkenningstechnologie van o.a. de camera.

De Rabbids kun je ook je huiskamer in krijgen dankzij ‘augmented reality’ technieken. Dankzij de camera zie je de Rabbids op het scherm in je kamer en kun je bijvoorbeeld samen met ze dansen. Ook kun je selfies met de Rabbids maken wanneer ze in je kamer rondlopen.

Over Recensie Rabbids Invasion The Interactive TV Show

De game Rabbids Invasion The Interactive TV Show voor de PS4 ziet er grafisch goed uit. Ook de geluiden zijn prima in orde. Het menu en de verschillende afleveringen hebben cartoon-achtige achtergrond muziek met grappige geluiden. Het meedoen aan de afleveringen en spellen gaat vrij eenvoudig.

Groot nadeel is wel dat je dit spel niet zonder camera kunt spelen. Wanneer je de PS Camera nog niet bezit, moet dit dus eerst nog worden aangeschaft (adviesverkoopprijs PS Camera is €69,99).

Een ander minpunt van Rabbids Invasion The Interactive TV Show is de afwezigheid van diversiteit in de vele spelletjes die je kunt spelen. Echter zal de doelgroep (kinderen 7+) dit waarschijnlijk niet zo erg vinden.

Het is voor de doelgroep erg leuk om interactief mee te kunnen spelen in afleveringen van bekende figuren. De adviesverkoopprijs van €39,99 is gezien de mogelijkheden daarom geen verkeerde prijs. Helaas dien je wel in het bezit van de PS Camera te zijn, anders moet deze nog worden aangeschaft en wordt het behoorlijk prijzig om Rabbids Invasion The Interactive TV Show te spelen.

De recensie Rabbids Invasion The Interactive TV Show eindigt met een 6,5 als rapportcijfer.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 6,5/10

Recensie Rabbids Invasion The Interactive TV Show

Dit vind je misschien ook leuk...