Recensie Batman Arkham Night

Naam: Batman Arkham Night (PS4 / Xbox One)
Producent: Rocksteady / Warner Bros. Interactive Entertainment
Adviesprijs: €69,99
PEGI: 16

Verkooptekst fabrikant: Ervaar een zinderende ervaring in de batmobile en red Gotham City.
Klopt dit? Wow, rijden in de batmobile is grafisch zo gaaf!

Recensie Batman Arkham Night

Recensie Batman Arkham NightNa Arkham City en Arkham Origins komt spelontwikkelaar Rocksteady en Warner Bros. Interactive Entertainment met het laatste deel van de Batman Trilogie: Batman Arkham Knight. Na de dood van the Joker lijkt het er op dat er een periode van rust en vrede in Gotham city is aangebroken. Helaas, niets is minder waar… met een dreigement van Scarecrow begint de massale evacuatie van Gotham city.

Batman Arkham Night is de explosieve finale van deze reeks. Lees snel onze bevindingen!

Over Batman Arkham Night

Recensie Batman Arkham NightBatman Arkham Night is het laatste deel van deze game serie. Wat je in het slot van deze gamereeks van Batman Arkham tegenkomt, zijn straten vol criminelen en een kleine groep politieagenten die voor orde en rust moeten zorgen. De hulp van Batman wordt ingeroepen om aan de onrust van dit gespuis een einde te maken. Batman krijgt echter te maken met een aantal oude bekenden waaronder de Pinguïn, de Riddler en vele anderen. Tevens duikt er een nieuwe tegenstander op, The Arkham Knight, iemand die meer weet over Batman dan wie dan ook, zijn vechttechnieken kent, de zwakke plekken in zijn pak en de wapens welke Batman heeft. Wie is deze nieuwe schurk, wie is de mysterieuze Arkham Knight?
 
Batman Arkham Night speelt zich af in de donkere nacht, waar jij je door de straten van Gotham City beweegt. Dit doe je zwevend, te voet of met de nieuwe vette toevoeging: The Batmobile. De Batmobiel is snel, onverwoestbaar en je kunt hem veranderen in een tank. Door diverse opdrachten in dit spel uit te voeren kom je steeds dichter bij het ultieme doel, het verslaan van the Arkham Knight. Maar voor je zover bent, gaan er vele uren game plezier aan vooraf.

Recensie Batman Arkham Night

Conclusie recensie Batman Arkham Night

Batman Arkham Night is een waanzinnig spel voor fanatieke gamers. De introductie welke je te zien krijgt bij het voor het eerst aanzetten van dit spel is gigantisch en indrukwekkend, zowel grafisch als audiotechnisch. Je moet het gezien en gehoord hebben.

Voor fans van deze Batman-serie is dit een absolute must. Grafisch ziet het spel er geweldig uit, je beweegt je vrij in de open wereld en de gameplay is zeer goed. De personages bewegen realistisch en gemakkelijk.

Verder zijn er verschillende DLC’s (DownLoadable Content) verkrijgbaar voor Batman Arkham Night zoals Harley Quinn, Scarecrow en DLC Skin Pack. Deze content geeft je exclusieve mappen, wapens en gadgets.

De introductie van de Batmobile met een origineel ontwerp vol high-tech gadgets is een absolute toevoeging aan het spel, waarmee je door de straten van Gotham City kunt racen. Visueel is de Batmobile van hoogwaardig niveau, qua gameplay rijd je hier perfect mee en komt het ten goede aan het spel.

Het enige minpunt, volgens ons, is dat er geen online optie is. Hoe vet zou het zijn om als Batman en Robin de straten van Gotham City te bevrijden van al deze schurken?

De recensie Batman Arkham Night wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een 8,5.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 8,5 / 10

Dit vind je misschien ook leuk...