Recensie KanJam Mini Game Set

Naam: KanJam Mini Game Set
Producent: KanJam LLC
Adviesprijs: €19,99
Leeftijdscategorie: 12+

Verkooptekst fabrikant: KanJam Mini Game Set is the ultimate indoor/outdoor game. Speel het overal, ook geschikt voor binnen!
Klopt dit? Je kunt het zowel buiten als binnen spelen!

Recensie KanJam Mini Game Set

Recensie KanJam Mini Game SetKanJam is een hit in de Verenigde Staten en nu is het tijd om Nederland en Europa te veroveren. Waar wij korte tijd geleden al de KanJam Set Compleet hebben gerecenseerd, is het nu tijd voor de mini versie van KanJam: de KanJam Mini Game Set.

Over KanJam Mini Game Set

KanJam Mini kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Je speelt KanJam Mini in teams of één tegen één. Wanneer je de doos van de KanJam Mini Game Set opent vind je twee duurzame (officiële) KanJam Mini goals, twee KanJam Mini labels, een KanJam Mini Flying Disc en de instructies.

Wanneer je de twee KanJam Mini goals in elkaar hebt gezet (wat zeer eenvoudig is) ben je klaar om KanJam Mini te spelen.

Wanneer je KanJam Mini in teams gaat spelen, plaats je de twee goals op 4,87m van elkaar op gelijke hoogtes. Er zijn twee teams die elk uit twee spelers bestaan. De twee teams spelen om de beurt een game. Elke speler gaat achter een goal staan en gooit om de beurt de KanJam Mini Flying Disc om punten te scoren. Wanneer iedere speler één keer heeft gegooid, is het andere team aan de beurt. Het spel is afgelopen wanneer een team 21 punten gescoord heeft of een Instant Win gooit.

De puntenscore is gelijk aan de puntenscore bij KanJam Set Compleet.

Recensie KanJam Mini Game SetWanneer je KanJam Mini niet in teams wilt spelen, speel je dit spel met twee personen tegen elkaar. De twee goals zet je nu 2,43 meter van elkaar op gelijke hoogtes en je gooit om de beurt de Mini Flying Disc om te scoren. Het spel eindigt wanneer je 21 punten hebt gescoord of wanneer je een Instant Win gooit.

De puntenscore bij de Single Play variant is als volgt:

Wanneer je de KanJam Mini Goal raakt, verdien je twee punten. Gooi je de disc in de top van het doel, krijg je drie punten. Wanneer je op twintig punten staat, moet je de disc in de top van het doel gooien om te winnen.
Het spel is ook afgelopen bij een Instant Win. Een Instant Win scoor je door de disc direct door de gleuf van de KanJam Mini Goal te gooien.

Conclusie recensie KanJam Mini Game Set

Net zoals de KanJam Set Compleet is ook de KanJam Mini Game Set erg leuk om mee te spelen. Doordat het doel en de disc kleiner zijn dan bij de KanJam Set Compleet, is het een prima set om mee te trainen (wat hiermee ook in je eigen huiskamer kan). Wanneer je binnen met de KanJam Mini Game Set gaat spelen, zorg er dan voor dat er geen spullen staan die je (per ongeluk) kapot kunt gooien.

De verschillende onderdelen van deze set zijn van prima kwaliteit. Het doel is gemaakt van flexibel plastic, de disc van stevig plastic. De disc is overigens zo ontworpen dat je er zeer accuraat mee kunt gooien, waardoor je het snel onder knie hebt en je enthousiasme voor dit spel alleen maar groter wordt.

De KanJam Mini Game Set is, evenals de KanJam Set Compleet, fanatiek getest door ons testpanel. De recensie KanJam Mini Game Set wordt, mede dankzij de passie waarmee het werd gespeeld, door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl gewaardeerd met een tien als rapportcijfer.

De KanJam Mini Game Set kan bij de officiële KanJam importeur voor Europa besteld worden.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Dit vind je misschien ook leuk...