Recensie KanJam Splash Game Set

Naam: KanJam Splash Game Set
Producent: KanJam LLC
Adviesprijs: €26,95
Leeftijdscategorie: 10+

Verkooptekst fabrikant: Beat the heat with KanJam Splash! KanJam Splash is het ultieme waterspel!
Klopt dit? Geweldig… Het leuke spel KanJam kun je nu ook in het water spelen!

Recensie KanJam Splash Game Set

Recensie KanJam Splash Game SetKanJam is al een geruime tijd een hit in de Verenigde Staten. De rest van de wereld – waaronder Nederland – staat op het punt om veroverd te worden. Afgelopen december heb je op SpeelgoedMagazine.nl al de recensie van de KanJam Set Compleet en de KanJam Mini Game Set kunnen lezen. Nu is het de beurt aan de KanJam Splash Game Set.

Over KanJam Splash Game Set

KanJam Splash lijkt enorm veel op het normale KanJam. Het is immers hetzelfde spel, maar dan is dit de watervariant. Net als bij het normale KanJam, speel je dit spel tot een team 21 punten heeft gescoord of via een Instant Win de winst pakt.

Recensie KanJam Splash Game SetDe KanJam Splash Game Set bevat twee KanJam goals, twee keer een platform van foam waarop de KanJam Goals kunnen drijven, twee keer een KanJam Splash Label om op de goals te plakken, een officiële KanJam Mini Flying Disc en de spelregels.

De spelregels van KanJam Splash zijn gelijk aan die van het normale KanJam. Je speelt met twee teams en je moet als eerste team 21 punten scoren of de winst via een Instant Win pakken (de disc gooi je direct in het KanJam doel zonder dat je medespeler de disc aanraakt).

Conclusie recensie KanJam Splash Game Set

De redactie van SpeelgoedMagazine.nl is enorm fan van het normale KanJam. Dat er nu ook een KanJam variant is voor het in het water, vertelt ons dat de makers van KanJam blijven innoveren en tegelijkertijd een zo breed mogelijke doelgroep willen bereiken.

De materialen gebruikt voor KanJam Splash zijn gelijk aan die van de normale KanJam sets, met uitzondering van het foam waarop de goals blijven drijven. De KanJam Goals blijven goed drijven op het water dankzij deze platforms van foam.

Een potje KanJam geeft je voldoende beweging en ook in het water is het leuk om te spelen. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert de recensie KanJam Splash Game Set dan ook met een zeer verdiende tien als rapportcijfer.

De KanJam Splash Game Set kan bij de officiële KanJam importeur voor Europa besteld worden.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Dit vind je misschien ook leuk...