Recensie Little Tikes Watertafel Piratenboot

Naam: Little Tikes Watertafel Piratenboot
Producent: Little Tikes
Adviesprijs: €69,95
Leeftijdscategorie: vanaf 18 maanden

Verkooptekst fabrikant: Creatief spel en een actieve rol spelen samen bij deze watertafel met piraten thema.
Klopt dit? Ja, wees creatief en actief en het is een leuk stuk speelgoed.

Recensie Little Tikes Watertafel Piratenboot

Recensie Little Tikes Watertafel PiratenbootDeze watertafel van Little Tikes ziet eruit als een piratenboot en heeft een anker, een waterkanon, twee speelfigueren, een water spugende haai, een anker, een stromend fontein, een bootje, twee bekers en een emmer. Kortom: voldoende om op een mooie zonnige dag veel plezier aan te beleven.

Over Little Tikes Watertafel Piratenboot

Kinderen vinden spelen met water geweldig en een watertafel doet het altijd goed bij jonge kinderen. Omdat je niet altijd tijd hebt om een badje op te zetten en te vullen, is een watertafel dus een goed alternatief. De Little Tikes Watertafel Piratenboot is hier perfect voor: een piratenboot die fungeert als watertafel met een haai, een bootje, een scheepsstuur, een mast en waterkanon. De Little Tikes Watertafel Piratenboot is een tafel vol vrolijk gekleurde accessoires voor middagen waterplezier.

Conclusie Recensie Little Tikes Watertafel Piratenboot

Recensie Little Tikes Watertafel PiratenbootDe Little Tikes Watertafel Piratenboot is een Amerikaans product en gemaakt van stevig kunststof. En dat is erg fijn bij een product dat valt in de categorie buitenspeelgoed, het is dus hufterproof. Het in elkaar zetten van deze watertafel is niet al te moeilijk wanneer je de meegeleverde handleiding erbij houdt. Ook zonder deze handleiding is het overigens eenvoudig in elkaar te zetten. Alleen de stop is lastig vast te maken, dit verdient de aandacht van Little Tikes en moet zeker door ontwikkeld worden. Een ander minpunt is dat de verf van de accessoires na één keer spelen er gedeeltelijk vanaf gaat. Je mag toch verwachten van een product waarmee je in water speelt dat de verf erop blijft zitten.
Deze twee minpunten wegen zwaar voor dit product, maar de vele pluspunten maken het weer enigszins goed. Echter is er wel werk aan de winkel voor Little Tikes wat betreft de minpunten van dit product. De recensie Little Tikes Watertafel Piratenboot eindigt met een nette zeven als eindcijfer.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 7/10

Dit vind je misschien ook leuk...