Branche Award voor BanBao

Branche Award voor BanBaoSpeelgoedmerk BanBao heeft bij het RTL 7 programma ‘De Succesfactor’ de branche award voor speelgoed bedrijven gewonnen. In de categorie speelgoed laat BanBao onder andere Nintendo en Playmobil achter zich.

Succesfactor Branche Award voor BanBao

In het RTL 7 programma ‘De Succesfactor’ worden van verschillende branches een lijst gemaakt met de tien beste bedrijven uit de desbetreffende branche volgens de programma makers. Er wordt door de makers van het televisie programma onder andere gekeken naar specialisatie, continuïteit en omzet. Volgens het televisie programma was BanBao in de speelgoedbranche het best scorende bedrijf op deze punten.
Doordat BanBao de winnaar van de speelgoedbranche is geworden, dingt het speelgoedmerk mee naar de algemene ‘Succes Award’. Voor deze prijs strijden alle winnaars van de verschillende branches. Aan het einde van dit jaar wordt bekend wie de ‘Winnaar Succes Award 2014’ wordt.

De uiteindelijke top 5 van de speelgoedbranche is geworden:
1. BanBao
2. Ravensburger
3. Nintendo
4. Playmobil
5. Hill Toys

Zondag 20 april werd de aflevering uitgezonden van De Succesfactor waarin extra aandacht werd besteed aan speelgoed merk BanBao. Heb je het gemist? Zaterdag 26 april wordt om 13.30 uur op RTL 7 de herhaling van deze uitzending uitgezonden.

Succesfactor Branche Award voor BanBao:

Over BanBao

Branche Award voor BanBaoBanBao is een merk dat educatief speelgoed ontwikkeld en produceert. Het merk stelt bij te dragen aan de mentale weerbaarheid van het kind, het logische, creatieve nadenken en om oplossing gericht te werken. Het speelgoed van BanBao is geschikt voor kinderen van diverse leeftijden, er zijn producten voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. BanBao heeft als missie het maken van educatief en kleurrijk speelgoed voor betaalbare consumentenprijzen en steunt projecten die ervoor zorgen dat de maatschappelijke positie van kinderen verbeterd wordt. BanBao wilt een kleurrijke en onbegrensde wereld creëren.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...