Recensie Playlab Ik leer Cijfers

Naam: Playlab Ik leer Cijfers
Producent: Koninklijke Jumbo
Adviesprijs: €9,95
Leeftijdscategorie: 3-4 jaar

Verkooptekst fabrikant: Leer alles over tellen van 1 tot en met 10, ordenen van klein naar groot, cijfers herkennen en nog veel meer!
Klopt dit? Ja, dit alles kun je met Playlab Ik leer Cijfers doen.

Recensie Playlab Ik leer Cijfers

Recensie Playlab Ik leer CijfersPlaylab Ik leer Cijfers is een door Koninklijke Jumbo ontwikkeld spel om jonge kinderen voor te bereiden op groep één van de basisschool. Hiermee leren ze spelenderwijs tellen en wat de cijfers eigenlijk betekenen.

Over Playlab Ik leer Cijfers

In de doos van Playlab Ik leer Cijfers vind je dertig puzzelstukken om tien puzzels mee te maken met de cijfers van één tot en met tien. Elke puzzel bestaat dus uit drie puzzelstukken. Op één puzzelstuk staat het cijfer, op een ander puzzelstuk staan een aantal dieren afgebeeld (zoveel als het cijfer waar het om gaat) en op het derde puzzelstuk staat het aantal in stippen afgebeeld.

In de handleiding van dit spel vind je zes verschillende spelopties om dit spel samen met je kind te kunnen spelen. Speel bijvoorbeeld Cijfertrio, Dierenslinger (leg de dieren van groot naar klein op rij), Telspelletje, Cijferlotto, Cijfermemo en Groter of Kleiner.

Conclusie Recensie Playlab Ik leer Cijfers

Met Playlab Ik leer Cijfers kun je op een leuke manier je kind spelenderwijs kennis laten maken met cijfers. Tot tien tellen hebben de meeste kinderen snel geleerd, maar wat betekend het getal vijf eigenlijk? Met Ik leer Cijfers worden de cijfers ’tastbaar’ gemaakt. Ik leer Cijfers leert kinderen niet alleen tellen, het leert kinderen ook de eerste stappen van het rekenen, het leert ze om goed te kijken en na te denken.
Net als het spel Playlab Ik leer Letters, zijn ook de stukken van dit spel gemaakt van stevig karton en is de handleiding duidelijk geschreven en te begrijpen. Net als Ik leer Letters vind ik Ik leer Cijfers erg goed bedacht en doorontwikkeld tot een prachtig eindproduct waar kinderen erg blij van worden. Het begint saai te worden, maar net als het andere spel Ik leer Letters uit deze collectie van Playlab eindigt de recensie Playlab Ik leer Cijfers met een dikke en verdiende tien als rapportcijfer! Een absolute aanrader dus.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...