Recensie Turbospoke

Naam: Turbospoke
Producent: Van der Meulen
Adviesverkoopprijs: €14,99
Leeftijdscategorie: 4+

Verkooptekst fabrikant: Fiets uitlaatsysteem met 3 geluiden!
Klopt dit?
Je geeft je fiets monsterlijke motorgeluiden!

Recensie Turbospoke

Recensie TurbospokeWie heeft vroeger geen speelkaart met een wasknijper aan zijn of haar fiets vastgemaakt om een ‘echt’ motorgeluid te krijgen? Nu kan het nog realistischer met de Turbospoke! Dit uitlaatsysteem voor je fiets geeft je fiets realistische motorgeluiden tijdens het fietsen.

Over Turbospoke

De Turbospoke is een uitlaatsysteem voor je fiets en maakt na montage realistische motorgeluiden terwijl je fietst. Er worden drie kaarten meegeleverd en iedere kaart geeft een ander motorgeluid. De Turbospoke is eenvoudig te monteren en past op de meeste kinderfietsen. Voorwaarde is dat de doorsnede van de liggende achtervork niet meer dan 12 – 27 mm bedraagt. Het minimum van de wieldiameter moet 16 inch zijn. Je monteert de Turbospoke op de liggende achtervork aan de zijde tegenover de ketting. Instructies, klem, rubberen pasring, moeren, bouten en inbussleutel zijn meegeleverd.

Conclusie recensie Turbospoke

Recensie TurbospokeErg leuk bedacht de Turbospoke. Het idee om motorgeluiden te produceren door te fietsen is hier verder uitgewerkt. De Turbospoke is vrij eenvoudig te monteren en alle materialen om het te monteren zijn meegeleverd (pluspunt!). De materialen zijn degelijk, met uitzondering van de drie meegeleverde kaarten die moeten zorgen voor het geluid. Deze kaarten zijn van plastic en tijdens onze producttest brak één kaart gedeeltelijk af, terwijl we niet eens lomp aan het testen waren. De kaarten zijn overigens wel gemakkelijk te verwisselen. Het geluid wat uit de Turbospoke komt is aardig, maar afgaand op de tekst op de verpakking hadden wij meer / harder geluid verwacht.
Wanneer deze kaarten sterker zijn en dus heel blijven en het geluid nog iets harder kan gaan, zou het een perfecte accessoire voor een kinderfiets zijn. De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardert de recensie Turbospoke met een zes en een half.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 6½ / 10

Dit vind je misschien ook leuk...