Recensie Octopus Waterfeest

Naam: Octopus Waterfeest
Producent: BuitenSpeel BV
Adviesprijs: €11,99
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: Deze octopus is eenvoudig op de tuinslang aan te sluiten. Draai de kraan open en de tentakels sproeien water en bewegen.
Klopt dit? Het is zo makkelijk als dat het klinkt.

Recensie Octopus Waterfeest

Recensie Octopus WaterfeestBuiten spelen is leuk en helemaal wanneer het weer mooi is en de zon schijnt. En wanneer het zover is, zijn spellen met water heerlijk verkoelend. Een watergevecht met waterpistolen of waterballonnen is iets van alle tijden, maar verkoeling zoeken met de Octopus Waterfeest is iets van nu!

Over Octopus Waterfeest

Octopus Waterfeest is een octopus die aan te sluiten is op de tuinslang. Wanneer je de kraan open draait en het water begint te lopen gaan de tentakels van de octopus bewegen en sproeien de tentakels het water alle kanten op. Hoe harder je de kraan open zet, des te onverwachter de tentakels bewegen.
Octopus Waterfeest is een product van een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van buitenspeelgoed en verkoopt haar producten inmiddels wereldwijd. De missie van BuitenSpeel BV is dan ook het buitenspelen aantrekkelijk te maken door spellen en speelgoed te produceren dat het buiten zijn nog leuker maakt. Met producten die sportief, creatief en behendig zijn, om alleen of met meerdere personen mee te spelen, lijkt het dat BuitenSpeel BV goed op weg is.

Conclusie recensie Octopus Waterfeest

Spelen met water in de tuin vinden kinderen altijd leuk en zeker wanneer het water onverwacht op je af komt. En dat doet deze octopus!
Octopus Waterfeest is gemaakt van plastic en de buitenkant van de tentakels zijn gemaakt van foam schuim. Allemaal zeer degelijk, echter laten sommige tentakels vrij snel los wanneer je de kraan wagenwijd openzet. Gelukkig is dit snel te repareren, maar het hoort niet te gebeuren. De gunstige prijs en het plezier wat dit product brengt zorgt ervoor dat de recensie Octopus Waterfeest eindigt met een verdiende 8 als rapportcijfer.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 8/10

Dit vind je misschien ook leuk...