BanBao bouwt Dakar Buggy Tim Coronel

BanBao bouwt Dakar Buggy Tim Coronel“BanBao bouwt Dakar Buggy Tim Coronel na uit meer honderdduizend BanBao stenen”. Het klinkt haast onwerkelijk, maar toch heeft het R&D team van BanBao de Dakar Buggy van Tim Coronel in een paar maanden tijd nagebouwd. Het idee voor dit project is ontstaan door de al eerder aangegane samenwerking tussen BanBao en Tim Coronel.

BanBao bouwt Dakar Buggy Tim Coronel

Over BanBao bouwt Dakar Buggy Tim Coronel

Tim Coronel is sinds het begin van dit jaar het gezicht van speelgoedmerk BanBao. Dit najaar komen er daarom ook drie exclusieve speelgoedlijnen op de markt: een Dakar Buggy, een Quad en een Truck. Bij het begin van deze samenwerking ontstond het idee voor het nabouwen van de Dakar Buggy met BanBao stenen in het groot. Vooraf wist BanBao niet hoe groot en complex het bouwwerk zou gaan worden. Met meer dan honderdduizend BanBao blokjes is de Dakar Buggy van Tim Coronel uiteindelijk in het groot nagebouwd.

Steven van Bommel, CEO van BanBao zegt hierover het volgende: “Dit idee ontstond uit enthousiasme van Tim Coronel en mij. We wisten natuurlijk niet hoe groot en complex dit bouwwerk zou gaan worden. Uiteindelijk is het met veel inspanning gelukt en dat maakt me trots. Ik denk niet dat veel speelgoed merken ons dit na kunnen doen”.

Tim Coronel over BanBao bouwt Dakar Buggy Tim Coronel: “Wie had dit ooit gedacht? Mijn Dakar buggy gebouwd uit BanBao speelgoedsteentjes. Hier zou ik als kind van hebben gedroomd en stiekem doe ik dat nu nog natuurlijk. We laten hem nu hier in Huizen staan op onze kartbaan, maar we gaan hem ook inzetten op evenementen. Ik heb dit nog nooit gezien in mijn leven , de reacties van de kinderen is meer dan geweldig”

BanBao is van plan om in de toekomst meer van dit soort grote projecten te gaan uitvoeren. Op het moment van schrijven is het creatieve team van BanBao bezig met een mega schip dat dit jaar nog af moet zijn. Dit grote schip zal uit meer dan honderd duizenden BanBao steentjes bestaan en zal te bezichtigen zijn in het grootste shopping center van Hong Kong.

BanBao bouwt Dakar Buggy Tim Coronel

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...