Origineel & educatief kerstcadeau van SmartMax

SmartMaxOm ouders te helpen een leuk cadeau uit te kiezen voor hun kinderen heeft SmartMax twee nieuwe producten op de markt gebracht: SmartMax Lighthouse en SmartMax Build & Lights. Voor wie SmartMax nog niet kent; SmartMax is een creatief denkspel waarmee je met magnetische staven allerlei dingen kunt bouwen naar eigen inzicht en fantasie. Doordat magneten met polen werken en niet elke pool elkaar aantrekt zorgt dit product van SmartMax ervoor dat kinderen hierover gaan nadenken.

SmartMax Lighthouse en SmartMax Build & Light zijn twee nieuwe sets uit de collectie van SmartMax maar nu met lichtgeven staven! Dit past perfect bij de donkere decembermaand en wanneer het al vroeg donker wordt het spelen met deze lichtgeven staven van SmartMax nog leuker. Niet alleen de felle kleuren en de diverse maten van SmartMax stimuleren de kinderen nu, ook de lichtgevende staven zorgen voor een heuse uitdaging.

De SmartMax Lighthouse set heeft één groene led lamp, één rode led lamp en natuurlijk een hoop magnetische SmartMax staven. De SmartMax Build & Light bevat één blauwe en één oranje led lamp samen met een boel magnetische SmartMax staven en panelen. Deze twee nieuwe speelgoed items van SmartMax zijn geschikt voor kinderen van twaalf maanden.

Het leuke aan SmartMax is dat iedere set met een andere set van SmartMax gecombineerd kan worden. Mede daarom is SmartMax enorm populair onder jonge kinderen en ouders.

SmartMax noemt het mede daarom een creatief denkspel wat een uitermate origineel, educatief cadeau is voor kinderen tijdens de feestdagen in december. De lancering van deze twee nieuwe producten komt dus ruim op tijd.

De adviesverkoopprijs van SmartMax Lighthouse is €39,99 en de adviesverkoopprijs van SmartMax Build & Light is €69,99. Op korte termijn proberen wij van deze twee nieuwe SmartMax sets een recensie te plaatsen op SpeelgoedMagazine.nl.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...