Recensie Lego Duplo Luxe Treinset

Naam:

LEGO Duplo Luxe Treinset

producent: Lego
Adviesprijs: €129,95
Leeftijdscategorie: 3 t/m 5 jaar

Verkooptekst fabrikant: Geef iedere Lego Duplo treinbaan een eigen dimensie met deze luxe treinset met moderne trein inclusief geluidseffecten.
Klopt dit? Zo ongeveer…

Recensie Lego Luxe Duplo Treinset

Lego Duplo Luxe TreinsetDe Lego Luxe Duplo Treinset is onlangs uitgeroepen tot Speelgoed van het jaar 2013 in de categorie 3 t/m 5 jaar. Is deze treinset van Lego Duplo een terechte winnaar of niet?

Deze treinset van Lego Duplo bevat een moderne trein met geluidseffecten en goederenwagons die gevuld kunnen worden. Je kunt ze vullen met rotsblokken via een kraanmachine uit de set. Zet deze hijskraan neer bij het pakhuis of ergens anders. Je kunt de rails uitleggen tot 160cm en de trein onder een brug met tunnel doorlaten rijden. De trein kan zelf vol getankt worden bij het tankstation waar je tijdens het tanken leuke geluidseffecten hoort waardoor het spel nog realistischer wordt.

Doordat Lego Duplo bestaat uit diverse losse bouwonderdelen en blokjes kan een kind zijn of haar fantasie goed ontwikkelen en iedere keer een andere trein omgeving bouwen. Deze set levert 3 duplo poppetjes mee. Dit is mijn inziens voor de adviesverkoopprijs wat je voor deze set betaald wel wat karig en had rustig meer mogen zijn.
De onderdelen waar geluid uit komt werken op batterijen. Tip: wanneer dit speelgoed van Lego Duplo een tijd niet gebruikt wordt kun je het beste de batterijen eruit halen om te voorkomen dat de batterijen gaan lekken en snel leeglopen.

Omdat deze luxe treinset van Lego Duplo erg goed voor de motoriek van fantasie van kinderen is, van degelijke kwaliteit is en er visueel goed uit ziet geven wij van SpeelgoedMagazine.nl dit stuk speelgoed een 9 als rapportcijfer. Het is dus niet voor niets dat de Lego Duplo Luxe Treinset is gekozen tot winnaar van Speelgoed van het Jaar 2013 in de categorie 3 t/m 5 jaar.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Dit vind je misschien ook leuk...