Recensie Wicked Booma

Naam: Wicked Booma
Producent: Koninklijke Jumbo
Adviesverkoopprijs: €6,99 – €12,99 (afhankelijk van het model)
Leeftijdscategorie: 8+ (uitzondering Junior variant voor 3+)

Verkooptekst fabrikant: De Wicked Booma’s zijn de best terugkerende boemerangs ter wereld. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat ze stabiel zijn, eenvoudig om te gooien en te vangen. Perfect voor beginners, maar ook zeker een uitdaging voor experts.
Klopt dit? Jazeker, de vele trucs blijven je bezig houden!

Recensie Wicked Booma

Recensie Wicked BoomaOoit wel eens een boemerang gegooid? Kwam de boemerang terug? Voor wie het antwoord nee is, wees niet getreurd. Met de Wicked Booma is dat vanaf nu verleden tijd. De Wicked Booma’s zijn namelijk de best terugkerende boemerangs ter wereld, dankzij het innovatieve design. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten.

Over Wicked Booma

De Wicked Booma is een boemerang die iedereen terug kan laten keren en is verkrijgbaar in verschillende varianten:

Wicked Booma Junior: deze boemerang is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en kan binnen gebruikt worden vanwege het zachte foam-achtige materiaal dat is gebruikt voor deze boemerang. Je kunt de Wicked Booma Junior één tot drie meter ver gooien.

Wicked Booma Indoor: deze boemerang is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar en kan binnen gebruikt worden. Het is van hetzelfde zachte materiaal gemaakt als de Wicked Booma Junior, maar is iets zwaarder. Hierdoor kan deze boemerang iets verder gegooid worden: vier tot zes meter.

Wicket Booma Outdoor: dé boemerang – geschikt voor kinderen vanaf acht jaar – om buiten mee te spelen. Deze boemerang is gemaakt van hard plastic en kan zo’n vijftien tot twintig meter ver gegooid worden.

Recensie Wicked BoomaWicked Booma Sonic: deze boemerang is gelijk aan de Wicked Booma Outdoor, maar dan met kleine halve balletjes op de uiteinden van de bladen met een gleuf erin. Hierdoor maakt de boemerang extra geluid tijdens het gooien.

De Wicked Booma’s hebben allemaal drie bladen. Hierdoor zijn de Wicked Booma’s eenvoudig om te gooien en te vangen. Je kunt de Wicked Booma’s handmatig ’tunen’ om verschillende effecten aan de boemerang mee te geven. Ook kun je er veel verschillende trucs mee uithalen. Zie hiervoor de instructievideo’s:

Instructievideo Wicked Booma Indoor:

Instructievideo Wicked Booma Outdoor:

Door het unieke ontwerp draaien de Wicked Booma’s zeer nauwkeurig een rondje. Iedereen kan de Wicked Booma’s laten terugkeren.

Conclusie recensie Wicked Booma

Het unieke ontwerp van de Wicked Booma zorgt ervoor dat iedereen een boemerang terug kan laten keren. Hoe gaaf is dat? Je hoeft er niet eens veel moeite voor te doen!

De materialen gebruikt voor de Outdoor varianten zijn sterk en flexibel, waardoor ze goed tegen een stootje kunnen. Erg belangrijk voor buitenspeelgoed. De materialen voor de Indoor varianten zijn zacht en uitermate buigzaam. Voorafgaand aan onze producttest gingen wij ervan uit dat de Wicked Booma’s voor binnen gebruik zo kapot zouden zijn. Het tegendeel bleek echter waar. De Indoor Wicked Booma’s kunnen goed tegen een stootje!

De redactie van SpeelgoedMagazine.nl vind de prijs-kwaliteit verhouding van de Wicked Booma’s zeer goed. De verkoopprijs is laag, het speelplezier is enorm. De recensie Wicked Booma’s wordt daarom gewaardeerd met een meer dan verdiende tien.

Zien we binnenkort massa’s kinderen en ouders met de Wicked Booma op de vele speelveldjes?

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Dit vind je misschien ook leuk...