Recensie Vlakkies Basis Set

Naam: Vlakkies Basis Set
Producent: Vlakkies
Adviesverkoopprijs: €59,99
Leeftijdscategorie: 4+

Verkooptekst fabrikant: Most promising concept for family fun. The sky is the limit. Let’s play together!
Klopt dit? Het is inderdaad een veelbelovend product, waarmee je gezamenlijk veel plezier aan kunt beleven.

Recensie Vlakkies Basis Set

Recensie Vlakkies Basis SetSpeelgoed om mee te bouwen is voor jonge kinderen niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook goed voor de ontwikkeling van de creativiteit en motoriek. Er zijn veel verschillende merken en producten hiervoor verkrijgbaar. Vlakkies is een nieuwkomer op de markt met een nieuw goed bedacht product.

Over Vlakkies Basis Set

Wat zijn Vlakkies? Vlakkies zijn plaatjes (vlakken) om mee te bouwen. In de Vlakkies Basis Set vind je vijfentwintig gekleurde plaatjes om te te bouwen. Vier Vlakkies in deze set zijn driehoekig en éénentwintig zijn vierkant van vorm. De Vlakkies zijn er verschillende kleuren: rood, wit, blauw, geel en groen. De randen van de Vlakkies zijn voorzien van klittenband, hierdoor kun je de Vlakkies aan elkaar vast maken en prachtige bouwwerken creëren.

Recensie Vlakkies Basis SetHet maken van een bouwwerk is eenvoudig, maar dankzij de vele mogelijkheden kun je eindeloos blijven bouwen zonder je te vervelen. Koppel gemaakte kubussen en piramides aan elkaar om zo een groter geheel te maken.

In de meegeleverde handleiding staan verschillende tips om te starten met bouwen. Deze tips zijn voor de beginnende Vlakkies bouwer zeer welkom. Naar mate kinderen er vaker mee spelen, ontwikkelen ze vanzelf een handigheid om goed met de Vlakkies te kunnen bouwen.

Vlakkies zijn bedoeld om mee te spelen op een schone ondergrond. Op een vuile ondergrond kan de viezigheid in het klittenband vast blijven zitten.

Door de gladde oppervlakte van de Vlakkies kun je met stift de naam van je kind op de Vlakkies schrijven. Zo kunnen de Vlakkies gemixt worden in een spel met de Vlakkies van een vriendje en weet je na afloop van het spelen makkelijk je eigen Vlakkies weer terug te vinden. Met meer Vlakkies kun je samen een nog groter bouwwerk maken!

Conclusie Recensie Vlakkies Basis Set

Recensie Vlakkies Basis SetHet leuke aan het bouwen met Vlakkies is dat je gigantische bouwwerken kunt maken. Gebruik hiervoor je fantasie en de mogelijkheden zijn eindeloos. Een vierkant vlak is 29,5 bij 29,5 cm. Een driehoekig vlak heeft drie zijden van 29,5 cm. De bouwwerken groeien daardoor zeer snel. En hoe groter je bouwwerk wordt, des te leuker kinderen het vinden.

De Vlakkies zijn gemaakt van flexibel plastic. De randen zijn voorzien van klittenband. Dit klittenband zorgt ervoor de Vlakkies aan elkaar vast komen te zitten. Dit systeem zorgt er dus voor dat je met Vlakkies altijd op een schoon oppervlak moet spelen. Viezigheid komt anders vast te zitten in het klittenband. Dit is dan ook het enige nadeel van de Vlakkies. Verder is het werkelijk innovatief en fijn om te spelen.

Momenteel zijn er enkel driehoekige en vierkante Vlakkies verkrijgbaar. De producent geeft aan dat op korte termijn de Vlakkies ook beschikbaar komen als rechthoek, zeskant en achthoek en voorzien van foto’s of met afwijkende kleuren klittenband.

De Vlakkies worden in Nederland geproduceerd en is een Nederlandse uitvinding (gepatenteerd).

De redactie van SpeelgoedMagazine.nl vindt het een goede ontwikkeling dat jonge Nederlandse bedrijven met innovatief en goed speelgoed de markt betreden. De recensie Vlakkies Basis Set wordt gewaardeerd met een zeer verdiende negen!

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 9/10

Click to rate this post!
[Total: 9 Average: 4.9]

Dit vind je misschien ook leuk...