K’NEXOSAURUS REX

K'NEXOSAURUS REXVanaf eind februari is de K’NEXOSAURUS REX verkrijgbaar en breng je de prehistorie tot leven met deze levensechte en angstaanjagende constructie speelset van K’NEX. Deze dinosaurus is een indrukwekkend bouwwerk en is een prachtige aanvulling op je K’NEX verzameling. Zet de motor van de K’NEXOSAURUS REX aan en je ziet dit prachtige prehistorische dier stampen met zijn grote poten en wild zijn staart heen en weer bewegen.

Over K’NEXOSAURUS REX

K'NEXOSAURUS REXDe K’NEXOSAURUS REX bestaat uit 255 officiële K’NEX onderdelen en een K’NEX motor die op batterijen werkt. Wanneer je de dinosaurus volgens de meegeleverde bouwinstructies in elkaar hebt gezet, kun je met dit stoere huisdier spelen. De meegeleverde motor brengt je K’NEXOSAURUS REX tot leven! Deze dinosaurus kan namelijk lopen en met zijn staart zwaaien om zo de weg vrij te maken.
Wanneer je toe bent aan een andere dinosaurus als huisdier, pak je de bouwinstructies erbij en volg je de instructies om de K’NEX Megasaurus te bouwen voor nog meer speelplezier zodat jij je niet hoeft te vervelen.
De K’NEXOSAURUS REX is vanaf eind februari 2015 beschikbaar bij verschillende speelgoedwinkels en webshops en heeft een adviesverkoopprijs van €29,99. De K’NEXOSAURUS REX is geschikt voor kinderen van zeven jaar.

Over K’NEX

K’NEX wordt uitgegeven door Big On Toy Innovation (BOTI) Europe en is gevestigd in Apeldoorn. BOTI richt haar pijlen op de ontwikkeling en wereldwijde distributie van innovatie en vermakelijk speelgoed. Naast zelf ontwikkelde producten, distribueert BOTI ook exclusief producten van andere fabrikanten in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk.
K’NEX is al jaren bekend en is het afgelopen jaar zelfs genomineerd voor een Speelgoed van het Jaar Award met de K’NEX Star Shooter set en voor een SpeelgoedMagazine.nl Award met de K’NEX 70 Model Bouwset in de categorie Beste Speelgoed Kinderen 4+.

Dit vind je misschien ook leuk...