Yoshi’s New Island release

Yoshi’s New Island release Zojuist laat Nintendo in een persbericht weten dat op 14 maart 2014 een nieuw spel uit de Yoshi platformserie uitgebracht wordt: Yoshi’s New Island. Yoshi is de lieve dino bekend van eerdere Mario spellen.

Yoshi’s New Island release

Dit deel begint waar Super Mario World 2 – Yoshi’s Island van de Super Nintendo ophield en start op Egg Island en wat blijkt? Baby Luigi is ontvoerd! Yoshi en zijn clan moeten Baby Mario beschermen en de twee broers weer bij elkaar brengen.

In dit deel kun je Yoshi of één van zijn gekleurde vrienden op de grond laten stampen, door de lucht laten zweven en zijn vijanden in eieren veranderen. De vijanden van Yoshi kun je verslaan door ze op te slokken, erop te stampen of door ze met eieren te bekogelen.

Volgens Nintendo is dit deel uit de Yoshi serie vormgegeven in diverse stijlen die het toverachtige universum van Yoshi op ongekende manieren tot leven wekken.

Yoshi’s New Island voor 3DS

Waar de voorganger van dit spel – Super Mario World 2 – Yoshi’s Island – beschikbaar was voor de Super Nintendo , is dit deel enkel beschikbaar voor de Nintendo 3DS systemen. Yoshi’s New Island is een platform / actiespel en kan door 1 speler gespeeld worden. Yoshi’s New Island is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en heeft een PEGI classificatie.
PEGI is een classificatie die door de Game industrie gebruikt wordt en erkend wordt in de Europese Unie. PEGI wordt gesteund door de Europese Commissie. Meer over PEGI kun je vinden op de website van PEGI.

Yoshi’s New Island is dus vanaf 14 maart 2014 verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS. Ben je een Yoshi fan? Nog even wachten en je kunt weer aan de slag met een fantastisch nieuw avontuur van Yoshi op de Nintendo 3DS.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...