VTech Toet Toet Speelstad

VTech Toet Toet SpeelstadVeel jongens en meisjes kunnen urenlang zoet spelen met (Toet Toet) autootjes. Hoe leuk is het wanneer deze auto’s door een stad heen kunnen rijden? Daarom komt VTech, speciaal voor deze jeugdige autoliefhebbers, met uitbreidingen voor de VTech Toet Toet auto speelstad. De VTech Toet Toet Speelstad groeit steeds weer!

Nieuwe items VTech Toet Toet Speelstad

VTech Toet Toet BrandweerwagenDit najaar wordt de VTech Toet Toet Speelstad uitgebreid met de bouw van een prachtig Toet Toet Auto ’s Treinstation waar Tineke Trein rijdt. Tineke Trein laat zich omhoog takelen en kan op eigen kracht rondjes rijden. Op de aanhanger van Tineke Trein past een Toet Toet Autootje.

De speelstad van de Toet Toet auto’s wordt drukker en drukker. Daarom wordt dit najaar de Toet Toet Auto’s Parkeertoren geïntroduceerd met een aantal nieuwe elementen zoals magische sensors. Het spelen blijft daardoor keer op keer verrassend en spannend.

In een drukke stad horen verder ook hulpdiensten. Dit najaar komen er daarom het Toet Toet Auto’s Politiebureau, de Toet Toet Auto’s Brandweerkazerne en de Toet Toet Auto’s Brandweerwagen. De Toet Toet Auto’s Brandweerwagen is voorzien van een hoge ladder en in deze brandweerwagen zit Ans, het minibluswagentje voor binnenbrandjes op hoogte.

Over VTech Toet Toet Auto’s

Dit innovatieve speelgoed blijft leuk en verveelt niet. Deze interactieve speelstad is goed voor de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en de fantasie. De nieuwe elementen voor deze speelstad geven fantasierijk spelen een boost. De speelstad van de VTech Toet Toet Auto’s is geschikt voor peuters en kleuters in de leeftijd van één tot en met vijf jaar.

Verkrijgbaarheid VTech Toet Toet Speelstad

Dit najaar zijn deze nieuwe items van de VTech Toet Toet Speelstad verkrijgbaar bij de bekende speelgoedwinkels en webshops. De VTech Toet Toet Auto’s Parkeertoren heeft een adviesverkoopprijs van €34,95, de VTech Toet Toet Auto’s Brandweerwagen €21,95, de VTech Toet Toet Auto’s Politiebureau €29,95, de Toet Toet Auto’s Brandweerkazerne €23,95 en de VTech Toet Toet Auto’s treinstation €59,95.

Dit vind je misschien ook leuk...