Sherlock Holmes Crimes & Punishments

Sherlock Holmes Crimes & PunishmentsDe videogame Sherlock Holmes Crimes & Punishments verschijnt aankomende 30 september voor de Sony PlayStation 3, PS4, Xbox One, Xbox 360 en PC. Deze game toont oog voor detail waarin een prachtige reconstructie van de Victoriaanse tijd te zien is. Kom de uitbundige tuinen, de Victoriaanse landhuizen en grimmige plaats delicten tegen.

Over Sherlock Holmes Crimes & Punishments

Sherlock Holmes Crimes & Punishments is het derde en belangrijkste hoofdstuk in de Sherlock Holmes serie. Naast verbeterde graphic en nieuwe onderzoekstechnieken, biedt deze game nu tot veertien gamemechanieken. Hierdoor ervaar je het spel alsof je Sherlock Holmes zelf bent: vanaf de opening van ieder van de zes onderzoeken tot de arrestatie van de daders en de morele dilemma’s van de speler.s.

Sherlock Holmes Crimes & PunishmentsSherlock Holmes Crimes & Punishments zijn er zes unieke zaken. Met iedere zaak kun je nieuwe locaties ontdekken en daar aanwijzingen bij elkaar zoeken. Met het bewijsmateriaal kun je zeker van je keuzes zijn, wat er uiteindelijk voor moet zorgen dat een verdachte wordt vrijgesproken of juist veroordeeld. In dit derde deel is Scotland Yard toegevoegd als centrale locatie voor het ondervragen van verdachten, het onderzoeken van bewijsmateriaal en zelfs het onderzoeken van een stoffelijk overschot na de autopsie voor belangrijke en ontbrekende aanwijzingen.

Met Sherlock Holmes loop je door Londen en haar buitenwijken die bestaan uit verschillende exotische locaties bomvol cultuur en klasse op iedere hoek. Je kunt genieten van de door zonnestralen belichte Chinese tuinen of op je hoede door ongure steegjes lopen die worden verlicht door het maanlicht. In elke omgeving in deze stad moet je altijd op je hoede zijn, om de verschrikkelijke misdrijven en moorden te onderzoeken en op te lossen samen met Watson. In dit spel bezoek je de meest beroemde locaties in en rondom London zoals Kew Gardens en de Romeinse stad St. Albons.

Trailer Sherlock Holmes Crimes & Punishments:

Verkrijgbaarheid Sherlock Holmes Crimes & Punishments

Vanaf 30 september 2014 is Sherlock Holmes Crimes & Punishments verkrijgbaar bij de bekende speelgoed- en game winkels. Dit spel is verkrijgbaar voor de PC, PS3, PS4, Microsoft Xbox 360 en Xbox One.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit vind je misschien ook leuk...