Recensie Pull Back Autoset Dieren

Naam: Pull Back Autoset Dieren
Producent: Thimble Toys
Adviesprijs: €3,99
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst: Pull-back safari autoset met 6 kleine auto’s in dierenthema, 8 verschillende kunststof dieren en 2 boompjes.
Klopt dit? Ja, dat zit erin.

Recensie Pull Back Autoset Dieren

Een speelgoed set met autootjes voorzien van een dierenprint, dieren en twee palmboompjes voor de lage prijs van €3,99. Kan dat wel iets zijn?

Wat is het?

Recensie Pull Back Autoset DierenDe mini auto’s zijn voorzien van een dierenprint zoals zebrastrepen en een tijger motief. De kleine auto’s kun je naar achter trekken en los laten zodat het autootje uit zichzelf gaat rijden. Helaas niet in een rechte baan vooruit, maar de ene keer in een bocht naar links, de andere keer in een bocht naar rechts en een volgende keer spint de auto.
De kleine dieren bestaan uit een giraffe, leeuw, kangaroe, neushoorn, nijlpaard, eland, kameel en een krokodil. Samen met de twee palmbomen kunnen deze dieren neergezet worden en kun je de auto’s door de jungle laten rijden.

Conclusie recensie Pull Back Autoset Dieren

Recensie Pull Back Autoset DierenHet is jammer dat de auto’s niet in een rechte lijn naar voren rijden. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de auto’s erg mini zijn en niet al te zwaar. Maar wanneer je €3,99 betaald voor 6 auto’s en er zitten ook nog andere accessoires bij (dieren en bomen) hoef je ook niet te verwachten dat ze recht rijden.

Zes auto’s inclusief accessoires voor zo’n lage prijs… dan mag ik toch wel concluderen dat je veel waarde krijgt voor je geld. Natuurlijk kan de kwaliteit vele malen beter, maar heel slecht is het ook niet. De auto’s blijven goed wanneer je er mee speelt, de dieren gaan niet kapot en de bomen staan goed. De materialen die gebruikt zijn voor deze auto’s en dieren zijn van goede kwaliteit.

Voor €3,99 kan je kind uren zoet zijn en zijn fantasie goed ontwikkelen met de Pull Back Autoset Dieren. De Pull Back Autoset Dieren krijgt als waardering van SpeelgoedMagazine.nl dan ook een verdiende 7.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 7/10

Dit vind je misschien ook leuk...