Recensie Playlab Ik Leer op weg naar groep 1

Naam: Playlab Ik Leer op weg naar groep 1
Producent: Koninklijke Jumbo
Adviesprijs: €19,99
Leeftijdscategorie: 3-5 jaar

Verkooptekst fabrikant: Leer alles over het alfabet, de cijfers 1 t/m 5, kleuren en nog veel meer.
Klopt dit? Ja, dit alles komt aan bod.

Recensie Playlab Ik Leer op weg naar groep 1

Recensie Playlab Ik Leer op weg naar groep 1De Playlab Ik Leer collectie bevat veel producten waarmee kinderen al spelenderwijs bepaalde vaardigheden ontwikkelen zoals lezen, schrijven en tellen. Met Playlab Ik Leer op weg naar groep 1 worden kinderen voorbereid op groep 1.

Over Playlab Ik Leer op weg naar groep 1

Playlab Ik Leer op weg naar groep 1 bevat veertien spellen ter voorbereiding op groep 1. Met deze spellen leren ze het alfabet met de lettertrein, kunnen ze kleuren herkennen middels kleuren lotto en leren ze verbanden te leggen met het grote boerderijspel.

Om de kleuren te leren zijn er vijf verschillende spellen, om alleen of samen te spelen, zodat je kunt variëren. Ook voor de andere vaardigheden zoals het leren van de letters en het spelen met cijfers en dieren zijn er diverse spellen om alleen of samen te spelen.

Conclusie recensie Playlab Ik Leer op weg naar groep 1

De redactie van SpeelgoedMagazine.nl is erg gecharmeerd van de Playlab Ik Leer collectie. De materialen die gebruikt worden zijn van degelijke kwaliteit, de consumentenprijzen zijn gunstig en de spellen zijn erg leerzaam voor jonge kinderen.

Playlab Ik Leer op weg naar groep 1 doet zeker niet onder voor andere spellen uit de Playlab Ik Leer collectie. De materialen die gebruikt zijn voor dit product zijn goed. Het stevige karton is perfect voor kinderen vanaf drie jaar. Met maar liefst veertien spellen in deze doos, waarmee diverse vaardigheden ontwikkeld en gestimuleerd worden, is de adviesverkoopprijs van €19,99 zeer scherp. Door deze gunstige prijs / kwaliteit verhouding voor dit educatieve speelgoed, kan de redactie van SpeelgoedMagazine.nl niet anders dit wederom een Playlab artikel met een verdiende 10 als rapportcijfer te waarderen.

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 2.8]

Dit vind je misschien ook leuk...