Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016

Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016Vanaf 24 juni is het spel Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016 verkrijgbaar voor de Wii U. In dit nieuwste deel van deze serie bevinden Mario en Sonic zich in Rio de Janeiro, de locatie van de Olympische Zomerspelen van 2016.

Over Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016

In Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016 vind je meer dat dertig speelbare personages, heb je de mogelijkheid om met je Mii-personage te spelen en heb je enorm veel hectische vier-speler-actie om met vrienden en familie van te genieten.

Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016Nieuw hierbij zijn de dueldisciplines, waarbij bekende sporten natuurlijk een typische Mario en Sonic insteek krijgen. Rugby Sevens is samen met voetbal en strandvolleybal één van de sporten met een eigen dueldiscipline. In de duels kunnen spelers bekende voorwerpen gebruiken zoals Bullet Bills en Chaos Emeralds, waardoor de actie een heel nieuwe wending krijgt en chaotische meerspelermatches zijn gegarandeerd. Je kunt tijdens deze dueldisciplines duelpunten opbouwen met acties als tackles, smaches of schoten op het doel. Wanneer je vervolgens een try, punt of goal scoort, worden deze opgebouwde duelpunten aan je totaalscore toegevoegd. Hierdoor ontstaan de meest spectaculaire wedstrijden die spannend blijven tot de allerlaatste seconde.

Verder kun je in Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016 ook oor goud gaan in klassieke Olympische sporten zoals boksen, boogschieten en de honderd meter sprint. Alle evenementen in dit spel vinden plaats in omgevingen welke zijn gebaseerd op de echte locaties van de Olympische spelen, zodat je de authentieke sfeer van Rio kunt proeven.

Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016Ook nieuw is het heldenduel, een spelstand voor de fanatieke Mario en Sonic fans. Het heldenduel is beschikbaar wanneer je als speler eerste bent geworden in alle zeventien disciplines, of wanneer je vaker dan zeven keer een bronzen medaille hebt gewonnen in toernooien. Je kiest vervolgens voor Team Mario of Team Sonic en strijden tegen elkaar in knockout rondes. Na iedere ronde wordt een lid van het verliezende team uit het toernooi gezet. Wanneer alle leden van een team zijn verdwenen of wanneer de team captains Mario en Sonic zijn uitgeschakeld is het heldenduel voorbij.

Vanaf 24 juni 2016 is het spel Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016 verkrijgbaar voor de Wii U.

Dit vind je misschien ook leuk...