Recensie Super Sand Suitcase Cats & Dogs

Product: Super Sand Suitcase Cats & Dogs
Producent: Goliath
Adviesverkoopprijs: €22,99
Leeftijdscategorie: 4+

Verkooptekst fabrikant: Maak de schattigste poesjes en hondjes en breng ze tot leven met deze speciale huisdierenset.
Klopt dit? Dankzij de vormpjes kun je schitterende poezen en honden maken van Super Sand.

Recensie Super Sand Suitcase Cats & Dogs

Recensie Super Sand Suitcase Cats & DogsZeer recent hebben we de Super Sand Suitcase ABC uit deze nieuwe serie getest en gewaardeerd met een zeer verdiende tien. Nu hebben we de Super Sand Suitcase Cats & Dogs getest. Benieuwd naar onze ervaringen?

Over Super Sand Suitcase Cats & Dogs

De Super Sand Suitcase Cats & Dogs bestaat uit 560 gram Super Sand, een handvat met een gladde roller en een dierenpootjesroller, twee hondenvormpjes en twee kattenvormpjes. Dankzij de vormpjes kun je met het Super Sand prachtige honden en katten maken. Met de rollers kun je een schitterende omgeving voor de dieren creëren en zelfs hun pootafdrukjes in het Super Sand zetten.

Conclusie Recensie Super Sand Suitcase Cats & Dogs

Recensie Super Sand Suitcase Cats & DogsWederom kunnen wij als redactie concluderen dat ook dit Super Sand product een dikke en meer dan verdiende voldoende moet krijgen. De Super Sand Suitcase Cats & Dogs bevat het Super Sand wat is gemaakt van natuurlijke materialen en superzacht aanvoelt. Super Sand is makkelijk om te bewerken, op te ruimen en is zeer hygiënisch.

In deze suitcase zitten stevige vormpjes om honden en katten mee te maken, en de roller maakt zeer eenvoudig de voetafdrukken van de dieren. Zoals altijd zijn de materialen stevig en van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de suitcase kun je deze set altijd gemakkelijk opbergen en overal mee naar toe nemen.

De recensie Super Sand Suitcase Cats & Dogs wordt door de redactie van SpeelgoedMagazine.nl afgesloten met een ruime voldoende: een negen!

Meer recensies over Super Sand lezen? Neem dan een kijkje bij de Super Sand Recensies!

Waardering Recensie Super Sand Suitcase Cats & Dogs door SpeelgoedMagazine.nl:
9/10

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...