3D Magic

3D Magic EiffelMet 3D Magic creëer je een eigen 3D wereld in een handomdraai. Deze nieuwe creatieve lijn producten van Big On Toy Innovation wordt dit voorjaar uitgebracht. Met deze nieuwe lijn van BOTI maak je prachtige 3D creaties dankzij een ingenieuze gel.

Over 3D Magic

Hoe werkt het? Er zijn verschillende mallen verkrijgbaar. Door deze mallen te vullen met de speciale gel en deze vervolgens dertig seconden in de 3D-maker te plaatsen, ontstaan de meest bijzondere voorwerpen. Het assortiment van deze nieuwe serie 3D Magic bevat verschillende thema’s, ontwerpen en kleuren gel. Van (zee)dieren en voertuigen, tot legerfiguren en kastelen.

3D Magic Maker
3D Magic MakerDe 3D Magic Maker is bedoeld om de mooiste 3D creaties te maken. Bij de set vind je drie 3D geltubes, vier 3D mallen, twee sjablonen en een instructieblad om direct aan de slag te kunnen gaan. Deze set heeft een adviesverkoopprijs van €39,99.

Themapakket Meiden
In de pakket, speciaal voor meisjes ontworpen, zitten vier 3D geltubes, een mal voor het maken van een 3D kasteel, een 3D eenhoorn, een 3D prinsessenvoertuig en een instructieblad. De adviesverkoopprijs voor dit themapakket is €22,99.

Themapakket Jongens
In dit pakket vind je alles om een stoere 3D wereld te maken. In deze set vind je vier 3D geltubes, een mal om een 3D fort te maken, drie mallen voor 3D legerfiguren, een sjabloon van een 3D tank en een instructieblad. Deze set heeft een adviesverkoopprijs van €22,99,

3D Gel Vullingen
Zijn je 3D vullingen van je 3D Magic Set op? Dan kun je eenvoudig vervangen met de 3D gel vullingen van 3D Magic. Er zijn drie verschillende pakketten met kleuren. Pakket één bestaat uit rood, groen en geel. Pakket twee bestaat uit paars, blauw en oranje. Pakket drie bestaat uit paars, glow in the dark en blauw. Deze set heeft een adviesverkoopprijs van €10,99.

Dit vind je misschien ook leuk...