Ik leer van Koninklijke Jumbo

Ik leer van Koninklijke Jumbo Dit voorjaar komt Koninklijke Jumbo met nieuwe Playlab producten van ‘Ik leer’! Speciaal voor kinderen van twee en drie jaar worden er vier nieuwe leerzame spellen uitgebracht waarmee deze jonge peuters al spelenderwijs diverse vaardigheden verder ontwikkelen waaronder tellen, schrijven en het onderscheiden van kleuren en vormen. De vier spellen uit deze serie kunnen op meerdere manieren worden gespeeld waarbij je rekening kunt houden met het niveau en vaardigheden van het kind. ‘Ik leer’ is daarom een ideale manier om je kind voor te bereiden op de basisschool.

De verschillende Ik leer van Koninklijke Jumbo producten

De ‘Ik leer’ producten horen bij de collectie Playlab van Koninklijke Jumbo, een educatieve pre-school productlijn en staat voor vertrouwd en toegankelijk speelgoed. Dit duurzame speelgoed geeft peuters veel speelplezier en is goed voor de ontwikkeling van kinderen in deze leeftijd.

Dit voorjaar worden er vier nieuwe spellen uitgebracht: Ik leer Babydieren, Ik leer Kleuren en Vormen, Ik leer Letters en Ik leer Cijfers. Al deze producten zijn, net als de andere Playlab producten, ontwikkeld in samenwerking met grootouders, ouders en kinderen.

Ik leer Babydieren is een spel waarbij de jonge kinderen (vanaf twee jaar) de namen van dieren leren, ze leren welke jonge dieren bij welke moeders horen, leren waar deze dieren leven en waarmee ze kunnen spelen met dierengeluiden. Dit spel kan op maar liefst vijf verschillende manieren worden gespeeld.

Met Ik leer Kleuren en Vormen leren peuters vanaf twee jaar om verschillende vormen en silhouetten te herkennen, de diverse kleuren te benoemen en hun woordenschat te vergroten. Ik leer Kleuren en Vormen heeft verschillende spelvarianten die oplopen in moeilijkheidsgraad.

Ik leer Letters is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Hiermee maken ze op een spelende manier kennis met de 26 letters uit het alfabet op zes verschillende manieren: van letterdomino en alfabettreintje tot het klankspel.

Ook voor kinderen vanaf drie jaar is het product Ik leer Cijfers waarbij peuters de cijfers gaan herkennen, tot 10 leren te tellen en de cijfers leren te rangschikken van laag naar hoog. Dit spel heeft 10 verschillende puzzels en met de inhoud in deze doos kunnen ze wel zes verschillende spellen spelen.

Natuurlijk probeert de redactie van SpeelgoedMagazine.nl enkele exemplaren van ‘Ik leer’ te bemachtigen en onze ervaringen hierover te delen.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Dit vind je misschien ook leuk...