Recensie SmartMax Flower Fun

Naam: SmartMax Flower Fun
Producent: SmartMax
Adviesprijs: €12,95
Leeftijdscategorie: 3+

Verkooptekst fabrikant: Met deze set kan je verschillende mooie bloemen maken! De bloemblaadjes zijn magnetisch en kunnen worden gecombineerd met alle bestaande SmartMax sets.
Klopt dit? Ja, de magnetische bloemblaadjes kunnen eindeloos gecombineerd worden en zijn ook te gebruiken met andere sets van SmartMax.

Recensie SmartMax Flower Fun

Recensie SmartMax Flower FunEerder kreeg ik van SmartMax het innovatieve SmartMax Lighthouse wat door ons gewaardeerd werd met een maximale score, een 10! In deze recensie beschrijf ik een andere SmartMax set, de SmartMax Flower Fun set uit 2012.

Over SmartMax Flower Fun

De SmartMax Flower Fun set bestaat uit één magnetische, groene staaf, een gele bloem, een groene bloem, een oranje bloem en een roze bloem. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar waarmee ze de vormen en kleuren kunnen leren. Wanneer je deze set combineert met andere sets van SmartMax, zijn er meerdere bloemen tegelijk te maken.

Over recensie SmartMax Flower Fun

SmartMax Flower Fun SetZoals we gewend zijn van SmartMax, zijn ook de onderdelen uit deze speelgoed set gemaakt van kwalitatief zeer sterk kunstof, gecombineerd met sterke magneten die aan alle strenge Europese eisen, wetten en regels voldoen betreffende kinderspeelgoed. Ook is deze set van SmartMax, evenals de andere sets, goed voor het stimuleren van de motorische vaardigheden, het prikkelen van de creativiteit en het verbeteren van de constructieve skills.
Het is fijn dat de onderdelen uit de set niet al te klein zijn. Dit betekend dat wanneer een jonger broertje of zusje ongezien een SmartMax onderdeel pakt, het niet doorgeslikt of in de neus gestopt kan worden. Wat ook fijn is om te weten als ouder zijnde, is dat alle onderdelen uit de SmartMax sets dubbel verlijmd zijn en vervolgens ultrasonisch definitief dicht zijn gelast. Daardoor kan een SmartMax onderdeel nooit uit elkaar gehaald worden door een peuter. Ieder onderdeel wordt vervolgens gecontroleerd voordat het de fabriek verlaat.
De SmartMax Flower Fun set heeft eigenlijk geen minpunten. Ook al zijn de SmartMax producten prijzig, het is het geld dubbel en dwars waard! De recensie SmartMax Flower Fun eindigt dan ook met een hoog rapportcijfer. SmartMax Flower Fun krijgt als waardering een ruime 10!

Waardering door SpeelgoedMagazine.nl: 10/10

Dit vind je misschien ook leuk...