Game Release Mario Kart 8, Final Fantasy en meer

Er zijn veel games releases aangekondigd voor de komende periode, waaronder de game release Mario Kart 8, Final Fantasy en meer. In dit nieuwsbericht lees je meer over deze nieuwe games.

Mario Kart 8

Mario Kart 8 Limited Edition

Mario Kart 8 Limited Edition

Mario Kart 8 Limited Edition[/caption]Dit nieuwe deel uit de Mario Kart serie wordt 30 mei 2014 uitgebracht voor de Nintendo Wii U. Om alvast in vorm te komen voor dit nieuwe deel heeft een Nintendo vanaf 27 maart een Super Mario Kart-actie in de Nintendo eShop. Vanaf 27 maart kun je de Super Nintendo klassieker ‘Super Mario Kart’ downloaden in de Nintendo eShop voor Virtual Console op de Wii U.
Verder kondigt Nintendo aan dat op 30 mei een Mario Kart 8 Limited Edition softwarebundel wordt uitgebracht met een Spiny-schild collectors items op een zwart en transparant voetje.

Mario Kart 8 Screenshot

Mario Kart 8 Screenshot

Final Fantasy X-X2

Final Fantasy X-X2Op 28 maart 2014 wordt Final Fantasy X-X2 uitgebracht op de Sony PlayStation 3 en PS Vita. Het ontwikkelteam van Square Enix heeft de oude avonturen vernieuwd en aangepast zodat de gamer een betere ervaring krijgt met Final Fantasy. In Japan is het spel al verkrijgbaar en nu al een groot succes: in de eerste week dat dit spel verkrijgbaar gingen ze als warme broodjes over de toonbank. Er werden in die week al bijna 350.000 stuks verkocht.

LEGO The Hobbit

Komende maand wordt de game LEGO The Hobbit uitgebracht, waarin het verhaal van de Hobbit film in LEGO stenen wordt nagespeeld. De karakters uit de film komen vanzelfsprekend in deze game voor en Thorin is samen met de 13 dwergen op weg naar Erebor, het dwergenkoninkrijk. LEGO The Hobbit wordt uitgebracht voor de Xbox One, Xbox 360, Sony PlayStation 3 en de PS4, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS en voor windows PC. In deze game kunnen gamers het buddy-up systeem gebruiken om nieuwe skills te verkrijgen en speciale technieken te kunnen gebruiken om aan te vallen.

Zie hier de trailer voor LEGO The Hobbit:

Dit vind je misschien ook leuk...