Mario Kart 8 nieuwe content

Mario Kart 8 nieuwe contentEind november 2014 en eind mei 2015 worden er nieuwe pakketten voor Mario Kart 8 uitgebracht met aanvullende content. Hierdoor worden de spelmogelijkheden enorm uitgebreid met bijvoorbeeld crossovers van Link uit The Legend of Zelda serie en Isabelle en Villager uit de Animal Crossing serie. Er worden twee pakketten voor Mario Kart 8 met nieuwe content uitgebracht.

Pakketten Mario Kart 8 nieuwe content

De twee pakketten voor Mario Kart 8 met daarin aanvullende content bevatten elk drie nieuwe personages, vier nieuwe voertuigen en twee nieuwe cups met elk vier parkoersen zodat het totaal aantal beschikbare parkoersen in Mario Kart met vijftig procent wordt uitgebreid. Naast klassieke circuits zoals Wario’s Gold Mine, bevatten de pakketten ook spiksplinternieuwe parkoersen waarvan er enkele zijn gesitueerd in de werelden van The Legend of Zelda en Animal Crossing.
Eén van de nieuwe voertuigen is de Blue Falcon Kart die de F-Zero-franchise vertegenwoordigt in het eerste pakket met aanvullende content.

Inhoud Mario Kart 8 nieuwe content Pakketten

Mario Kart 8 nieuwe content Pakket 1De twee pakketten kosten €8,- per pakket. Wanneer je ze als bundel samen aanschaft, betaal je in totaal geen €16,- maar €12,-. De pakketten bevatten de volgende extra content:

Pakket 1 (The Legend of Zelda X Mario Kart 8)
– drie nieuwe personages (Tanooki Mario, Cat Peach en Link)
– vier nieuwe voertuigen
– acht nieuwe parkoersen

Pakket 2 (Animal Crossing X Mario Kart 8)
– drie nieuwe personages (Village, Isabelle en Dry Bowser)
– vier nieuwe voertuigen
– acht parkoersen

Wanneer je beide pakketten koopt, krijg je ook direct toegang tot acht nieuwe kleuren voor Yoshi en Shy Guy om mee te racen. Ondanks dat de pakketten pas in november 2014 en mei 2015 verkrijgbaar zijn, kun je ze nu al reserveren via de Nintendo eShop van de Nintendo Wii U of door in het spel het nieuwe ‘winkel’ icoon te selecteren.

Dit vind je misschien ook leuk...