Recensie Tennis World Tour Roland-Garros Edition

Recensie Tennis World Tour Roland-Garros Edition

Game: Tennis World Tour Roland-Garros Edition
Producent: BigBen
Console: Nintendo Switch
PEGI: 3
Adviesverkoopprijs: €44,99

Verkooptekst: Word een legende. Stap op de banen van Roland-Garros. Gebruik de technieken en tactieken van professionele tennissers. Speel op 21 banen, waaronder 4 officiële banen van Roland Garros en de Mutua Madrid Open.
Klopt dit? Let me be the next tennis legend!

Recensie Tennis World Tour Roland-Garros Edition

In de 2019 Tennis World Tour Roland-Garros Edition kom je de beste spelers ter wereld tegen (zowel mannen als vrouwen) en kun je deelnemen aan alle grote wedstrijden op de legendarische, gerestaureerde velden van Roland-Garros. Nieuwe toevoegingen in deze game zijn Rafael Nadal (meervoudig Roland-Garros winnaar) en Kristina Mladenovic (vrouwen wereldtop!). Andere spelers in deze game zijn o.a. Roger Federer, Stan Wawrinka en legendes Andre Agassi en John McEnroe.

In deze game kun je wedstrijden spelen op meer dan 21 speelvelden met verschillende ondergronden, waaronder de belangrijkste speelvelden van Roland-Garros (Philippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen en Simonne-Mathieu)

Over Tennis World Tour Roland-Garros Edition

Wanneer je begint met Tennis World Tour Roland-Garros Edition kun je starten met trainingen om het spel onder de knie te krijgen. Van beginners trainingen tot trainingen voor gevorderde spelers. Je leert het spel, hard slaan, zacht en precies, het plaatsen van volley’s en serveren.

Wanneer je het een beetje onder de knie hebt is het leuk om de carrièremodus te spelen. Hierbij maak je een speler aan waarmee je speelt en kun je een aantal instellingen bepalen (o.a. links- of rechtshandig). In deze game kun je jezelf op een realistische manier ontwikkelen als tennisprof en speel je wedstrijden, toernooien en kun je verder gaan trainen. Je ziet jezelf als speler beter worden en ook de tegenstand wordt steeds zwaarder.

Daarnaast kun je ook online wedstrijden tennissen tegen tegenstanders over de hele wereld.

Conclusie Recensie Tennis World Tour Roland-Garros Edition

Tennis World Tour Roland-Garros Edition is een heerlijk spel voor de sportliefhebber. Het spel heb je redelijk snel onder de knie, waardoor het leuk wordt om de carrièremodus te spelen. Je wordt zelf beter en je tegenstanders ook: hierdoor wordt het spel niet te makkelijk en blijft het uitdagend.

De graphics in dit spel zijn, evenals de muziek, oke. Het spelplezier is hoog, zeker voor een sportliefhebber. Het is een spel dat je vaker speelt en kunt blijven spelen. Dat is ook iets dat ik zeker blijf doen.

De redactie van SpeelgoedMagazine.nl waardeert het spel dan ook met een zeer verdiende 8,5.

Waardering Tennis World Tour Roland-Garros Edition (Nintendo Switch): 8,5/10


Dit vind je misschien ook leuk...