WRC 7 – Verkrijgbaar vanaf 15 september 2017

WRC 7Goed nieuws voor liefhebbers van race games! Vanaf 15 september 2017 is WRC 7 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Deze game van Bigben en Kylotonn is de officiële videogame van de 2017 FIA World Rally Championship (WRC). In de afgelopen twee jaar zijn er al meer dan een miljoen games in de WRC-licentie verkocht, dat beloofd wat voor de zevende game in deze reeks.

Over WRC 7

WRC 7 belooft nog extremer en realistischer te zijn dan de voorgangers van deze game. Het biedt de fans van race games en rally een zeer realistische rally-ervaring in maar liefst dertien natuurgetrouw nagemaakte omgevingen. Deze veelzijdige en uitgebreide game biedt een intense game ervaring. Dankzij fraaie graphics en een nauwkeurigere besturing dat bij de voorgangers van deze game, zorgt WRC 7 ervoor dat je op een realistische en spectaculaire manier het World Rally Championship ervaart.

De rally wagens in de game zijn nu krachtiger en aerodynamischer dan ooit. In deze nieuwe WRC game zijn onder andere de volgende features verwerkt:

WRC 7 Screenshot

Nieuwe officiële wagens van Citroën, Ford, Hyundai en Toyota met een krachtige en agressieve look, met in totaal 55 crews.
Nieuwe wagen-physics ontwikkeld in samenwerking met WRC coureurs en autofabrikanten.
Meer dan zestig speciale stages in dertien rally’s, inclusief dertien nieuwe Epic Stages welke ieder meer dan vijftien minuten lang het uithoudingsvermogen van de speler op de proef stellen.
Nieuwe level ontwerpen voor realistischere wegen en typerende kenmerken van de beroemde WRC special stages.
Split-screen multiplayer
Wekelijkse uitdagingen welke parallel lopen aan de eSports mode, om de community actief te houden en steeds meer spelers te trekken.

In WRC 7 wordt je meegenomen tot in de verste uithoeken van de wereld dankzij dertien World Championships rally’s die zijn verspreid over vijftien landen en vier continenten. Race met je favoriete coureur en test je vaardigheden op de verschillende lastige parcours in sneeuw, op gravel, asfalt en modder…

Dit vind je misschien ook leuk...