Game of Thrones Conquest aangekondigd!

Game of Thrones ConquestWarner Bros. Interactive Entertainment en HBO Global Licensing kondigen in navolging op de spannende seizoen 7 finale van Game of Thrones de voorregistratie aan voor de mobiele game van Game of Thrones: Game of Thrones Conquest.

Over Game of Thrones Conquest

De mobiele game van Game of Thrones is een strategische MMO game en is ontwikkeld door ontwikkelaar Turbine. In deze game ben je het hoofd van je eigen krachtige huis met als doel om door het gevaarlijke en onvoorspelbare landschap van Westeros te navigeren en uiteindelijk de IJzeren Troon op te eisen. In deze game kom je een aantal bekende gezichten uit de ongekend populaire serie Game of Thrones, waaronder Deanerys Targaryen, Tyrion Lannister en Jon Snow.

In deze mobiele game van Game of Thrones kun jij je huis regeren zoals jij dat wilt. Je kunt krachtige legers samenstellen waarmee je het kunt opnemen tegen rivalen, je kunt raadgevers bevelen om je vijand van binnenuit te saboteren. Hoe je het ook gaat doen, het zal niet gemakkelijk zijn om Westeros te overwinnen. Je moet je huis verdedigen tijdens speler tegen speler gevechten of strategische bondgenootschappen vormen om de macht te krijgen over de Zeven Koninkrijken.

Game of Thrones Conquest

Verkrijgbaarheid Game of Thrones Conquest

Game of Thrones Conquest zal later dit jaar verkrijgbaar zijn via de Google Play Store voor Android devices en via de App Store voor Apple devices. Wil je als één van de eerste op de hoogte zijn van de exacte release datum? Registreer je dan alvast voor de game via de volgende website van Game of Thrones Conquest: https://gotconquest.com

Wanneer jij je alvast registreert voor deze mobiele Game of Thrones game, ontvang je de Prepare for War Bundle waarin je onder andere de Night’s Watch trainingsuitrusting vind en goud en middelen die je helpen in je strijd om de IJzeren Troon!

Ben jij er klaar voor?

Dit vind je misschien ook leuk...