Watch_Dogs release 27 mei

Watch_Dogs release 27 meiUitgever Ubisoft kondigt aan dat vanaf 27 mei 2014 de nieuwe game Watch_Dogs wereldwijd verkrijgbaar zal zijn voor de Sony PlayStation 3, PS4, Xbox One, Xbox 360 en PC. Voor de Nintendo Wii U verschijnt Watch_Dogs later dit jaar.

Over Watch_Dogs

Watch_Dogs wordt nu al aangekondigd als de meest verwachte game van 2014 en dat schept hoge verwachtingen. Watch_Dogs vertelt het verhaal van de briljante hacker en voormalig misdadiger Aiden Pearce. In dit spel speel jij deze hacker die graag voor eigen rechter speelt. Hij is op zoek naar gerechtigheid en houdt daarom de mensen om hem heen goed in de gaten door ze te hacken.
Met zijn smartphone als wapen hackt hij het centrale netwerk van Chicago waardoor hij een gehele controle krijgt over werkelijk alles dat verbonden is aan dit netwerk: van beveiligingscamera’s en webcams tot pinautomaten en persoonlijke informatie van de inwoners van Chicago. Om zijn vijanden te stoppen moet je onder andere verkeerslichten, pinautomaten, webcams en wifi spots hacken. Verzamel informatie om een doelwit te kunnen lokaliseren en zet alles naar je hand om te kunnen winnen.
Om Chicago te verkennen hoef je je gelukkig niet te beperken tot de webcams. Je kunt gebruik maken van ruim 65 verschillende auto’s met een zeer realistische game play of maak gebruik van sluiproutes door gebouwen, loop over de daken of verplaats je via de ondergrondse tunnels van de stad Chicago.
Watch_Dogs draait op Disrupt, een gloednieuwe game-engine dat gebruik maakt van zeer geavanceerde processen, waardoor je de mooiste beelden krijgt en deze game er nog realistischer uit ziet.
Watch_Dogs is volgens de PEGI standaard geschikt voor gamers vanaf 18 jaar.

Watch_Dogs release 27 mei

Vanaf 27 mei aanstaande is Watch_Dogs wereldwijd verkrijgbaar. Via de website van Ubisoft kun je Watch_Dogs alvast reserveren zodat jij één van de eerste bent die deze game kan spelen.

Zie hier alvast de trailer van Watch_Dogs

Dit vind je misschien ook leuk...