Win Ik leer van Koninklijke Jumbo

Ik leer van Koninklijke JumboKoninklijke Jumbo brengt ‘Ik leer’ onder het overkoepelende pre-school merk ‘Playlab’ uit. Ter ere van dit heuglijke feit mag SpeelgoedMagazine.nl van Koninklijke Jumbo maar liefst 3 spellen weggeven! Doe mee en maak kans op één van de drie verschillende ‘Ik leer’ spellen. De Ik leer spellen zijn leerzame spellen voor kinderen vanaf twee en drie jaar en stimuleren de ontwikkeling van diverse vaardigheden zoals tellen en schrijven.

Actie Win Ik leer van Koninklijke Jumbo

Maak kans op ‘Ik leer Babydieren’, ‘Ik leer Letters’ of ‘Ik leer Cijfers’ door middel van twee zeer simpele stappen:

1) Like SpeelgoedMagazine.nl op Facebook
2) Maak bij het ‘Win Ik leer van Koninklijke Jumbo’ bericht op onze Facebook pagina de volgende slagzin af: Ik leer, want …

De drie leukste inzendingen – volgens de jury van SpeelgoedMagazine.nl – winnen één van de ‘Ik leer’ producten. Deze win actie loopt tot en met 30 april en je mag zo vaak mogelijk de slagzin afmaken als je wilt.

Over Ik leer

De Ik leer spellen zijn de ideale voorbereiding op de basisschool. De spellen kunnen op meerdere manieren gespeeld worden, waardoor deze spellen rekening houden met het niveau en de vaardigheden van het kind. Meer informatie over de verschillende Ik leer spellen vind je hier: Ik leer van Koninklijke Jumbo.

Voorwaarden actie ‘Win Ik leer van Koninklijke Jumbo’

Door mee te doen aan deze prijsvraag ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
– Aan alle stappen om mee te doen aan de prijsvraag dient voldaan te worden;
– Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd;
– SpeelgoedMagazine.nl zal contact opnemen met de prijswinnaars om de prijzen uit te reiken;
– De gegevens van deelnemers zullen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt en worden niet verstrekt aan derde partijen (met uitzondering van het post bezorgende bedrijf om de prijzen op te sturen aan de deelnemers met als enig doel). Winnaars worden met naam bekend gemaakt op SpeelgoedMagazine.nl en de Social Media kanalen van SpeelgoedMagazine.nl;
– Begindatum actie: 2 april 2014. Einddatum actie: 30 april 2014.

1-5-2014 Update Winnaars Playlab Ik leer

Wat een reacties! Aan iedereen die aan deze winactie heeft mee gedaan: bedankt! Deze wedstrijd is inmiddels afgelopen en daarom is het tijd om de winnaars bekend te maken.

En de winnaars zijn:

*tromgeroffel*

Dagmar Kionka, Wendy Beukhof en Lonneke Lonneke! Gefeliciteerd! Neem contact met ons op middels een DM via onze Facebook pagina en de prijs komt zo snel mogelijk jullie kant op!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. martha schreef:

    deze speelgoed wil ik heel graag winnen