Release Kirby Triple Deluxe

Release Kirby Triple DeluxeNintendo kondigt een nieuwe Kirby game aan voor de Nintendo 3DS systemen. De release Kirby Triple Deluxe zal op 16 mei aanstaande zijn en om de terugkeer van deze roze superheld te vieren wordt deze game tevens uitgebracht met een nieuwe kleurcombinatie voor de Nintendo 2DS: Roze plus wit.

Over Kirby Triple Deluxe

Kirby Triple Deluxe is een platform spel bomvol kleurrijke landschappen die gevuld zijn met vijanden van Kirby. Kirby kan deze grote en kleine tegenstanders opslokken om zo hun unieke vaardigheden te kopiëren. In Kirby Triple Deluxe zitten vijfentwintig vaardigheden die je kunt kopiëren waaronder Circus en Bell die Kirby voorzien van een nieuw uiterlijk en speciale krachten.
Nieuw in dit spel is de Hypernova vaardigheid nadat je met Kirby tegenstander Miracle Fruit opslokt. De Hypernova skill is een tijdelijk versterkte versie van de gebruikelijke inhaalleerkracht waardoor Kirby zelfs complete delen van het level op kan zuigen.
In Kirby Triple Deluxe moet je trachten te ontdekken wat er schuilt achter de Dreamstalk en ontvoering van King Dedede.
Kirby Triple Deluxe kan alleen gespeeld worden, maar middels de ‘Download Play’ functie van de Nintendo 3DS systemen kun je dit spel ook met meerdere spelers tegelijk spelen (maximaal vier) terwijl je maar één exemplaar Kirby Triple Deluxe nodig hebt.

Over Nintendo 2DS Roze plus Wit

Op dezelfde dag als de Release Kirby Triple Deluxe word ook de Nintendo 2DS in een nieuwe kleuren combinatie uitgegeven: roze plus wit. Deze variant van de Nintendo 2DS wordt volledig in de herkenbare Kirby stijl uitgebracht: een knallend roze uiterlijk met een witte streep over de zijkant en achterkant van het apparaat. Ook is er vanaf 16 mei 2014 apart een nieuw zilverkleurig Nintendo 2DS draagtas verkrijgbaar welke perfect bij deze nieuwe 2DS variant past.
De Nintendo 2DS is een instapmodel en is qua functionaliteiten vrijwel gelijk aan de Nintendo 3DS met uitzondering van het 3D beeld.

Trailer Kirby Triple Deluxe

Dit vind je misschien ook leuk...